Forside > Arrangementer
Brugere Log på
Høng-Crewet

Gamers Weekend

En weekend dedikeret til Games Workshop-sjov

Idé

Flere fra Høng-Crewet har snakket om, at de godt kunne tænke sig at rive en weekend ud af kalenderen, for at bruge den på at spille en masse Games-Workshop spil. Ligeledes har flere ytret sig på vore forum på hong-crewet.dk, at de meget gerne så et sådanne arrangement.

Derfor skrider vi nu i aktion, og lyn-arrangerer en sådanne weekend.

Vi har fundet nogle passende lokaler, med tilsluttet køkken, bad og toiletter, som vi kan leje billigt, og der er tilmed masser af borde og stole. Vi lejer derfor disse lokaler billigt, og slår os løs med en masse Games-Workshop aktivitet i 48 timer.

Arrangementet er myntet på de som allerede har en grundlæggende forståelse for de spil de gerne vil spille, men andre er velkomne til at møde op hvis de vil lære spillene. Dog kan man ikke forvente "undervisning".

Aktiviteter

Der vil blive stillet borde til rådighed således at der kan blive spillet diverse spil fra Games-Workshop heriblandt: Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40.000, Bloodbowl, Mordheim og Space Hulk. De sidste tre nævnte vil blive udlånt af Høng-Crewet uden merbetaling.

Derudover regner vi med at vi kan få malet lidt samt lavet lidt terræn.

Pris

Vi betaler hver 20 kr. Til leje af lokalerne, men derudover er ingen pris fastsat. På denne korte varsel har vi ikke mulighed for at arrangere fælles mad på forhånd, så det afhænger af den enkelte at købe mad/slik/drikke osv. (Fællesspisning vil blive forsøgt udført alligevel, men vi kan ikke forudsige prisen på nuværende tidspunkt)

Dato og tid.

Vi starter fredag d. 28. kl. 16 og slutter søndag d. 30. kl. 16. Det forventes at alle deltager aktivt i oprydning og rengøring af lokaler.

Sted

Slagelsevej 50, 4270 Høng

Hvad du "skal" medbringe

Tilmelding

Du behøver ikke tilmelde dig som sådan, men jeg (Steven) ville sætte pris på at få at vide, hvis du har tænkt dig at være med.

Du kan fange mig på min mobil: 61 30 35 96

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?