Forside > Arrangementer
Brugere Log på
Høng-Crewet

Gamers Weekend 27

En weekend dedikeret til Figurspil/tabletop wargaming/miniature hobby. Kært barn har mange navne :)

Intro:

Så er det blevet tid til endnu en Gamers Weekend.

Også denne gang vil vi stå for mad, guf, frugt, og drikkelse, således at ingen bliver afbrudt i deres spil, for at skulle proviantere.

Hvad er det?

Gamers Weekend en hel weekend fokuseret hovedsageligt på figurspil.

Vi spiller Warhammer Fantasy Battle, Warmachine/Hordes, Warhammer 40k, Mordheim, Bloodbowl, Dreadfleet og flere

Der er også mulighed for at male figurer og modellere terræn.

Det er ikke et krav, at man har kendskab til reglerne, og heller intet krav at have figurer. Det eneste krav, vi stiller, er at man opfører sig ordentligt og passer meget på hinandens ting. Det skal dog nævnes, at færdigheder i engelsk er meget svære at klare sig uden i disse spil, da der er mange regler, og de kun eksisterer på engelsk.

Hvad skal der ske?

Til Gamers Weekend dukker man op på Slagelsevej 50, 4270 Høng og så er der ellers fri adgang til borde, som man kan spille ved.

Hvis stemningen er for det, arrangerer vi en lille turnering i løbet af weekenden, men ellers kan man blot spille, male, lave terræn og hygge sig.

Medbring gerne skriveredskaber, ternet papir, figurer, terræn og terninger. Derudover er en lommeregner praktisk.

Tidsplanen er således:

Her er en lille liste, over de spil vi har/kender, og som vi spiller til Gamers Weekends. Hvis du gerne vil med, men dit favorit figurspil ikke er på listen, så er du velkommen til at deltage, for vi er altid interesseret i at lære flere spil.

Vi har også nogle gange deltagere, som tager diverse brætspil med

For at man hurtigere kan komme igang med at spille, så har vi nedsat nogle standard størrelser for de forskellige hære. Så hvis du er interesseret i nogle af disse spil, så foreslår vi, at du har sammensat netop den størrelse hær, som det fremgår her:

Spil Point Ekstra
Warhammer Fantasy Battle 2500 Restrictions: Nyeste version af Swedish Comp.: Average Army
Warhammer 40k 1750  
Warmachines/Hordes 25  

Mad

Der vil kun være ét fast tidspunkt for mad, og det er lørdag aften ca. kl. 1900. Resten af maden vil være til at spise på frit ønskede tidspunkter, da al erfaring viser, at døgnrytme ikke er et eksisterende element til arrangementer som dette.

Der vil også være købt en masse sodavand, kakao og juice, samt slik, frugt, chips og chokolade. Hvis det går, som vi er vant til, så vil ingen blive skuffede.

Faciliteter

De rum, hvori man kan lægge sig ind og sove, når man trænger til det, er klinkegulve, så det anbefales, at man tager en form for liggeunderlag med, samt en sovepose eller dyne.

Der er adgang til to toiletter, et bad og et køkken. Medbring selv sæbe og håndklæde, hvis du vil i bad. Der er udendørs tørresnor, så håndklædet kan nå at tørre til dagen efter.

Pris

Det koster 250kr. at deltage for Høng-Crewets 2014-medlemmer. For de, som ikke er medlemmer, er prisen 300kr. Dette dækker lokaler, mad, drikkelse, frugt og guf. Prisen er den samme uanset, så ingen rabatter hvis man ikke spiser slik, eller f.eks. ikke er med fredag.

Ud af prisen er de 50kr. til at sørge for, at alle bliver og hjælper til med oprydningen, for man får dem tilbage, når arrangementet er slut, og man endnu ikke er taget hjem.

Tilmelding

Senest tilmelding d. 27. oktober 2014.

Bemærk: Der er kun plads til de først 20 tilmeldte.

Der er hele tre måder, du kan tilmelde dig på

1: Kontant

Udfyld formularen fra brocuren og aflevér den sammen med pengene til Steven Poulsen.

Hvis du ikke har adgang til en printer, så udfyld en seddel i hånden således, at den indeholder samme informationer, som formularen i brochuren.

2: Via banken

Du betale direkte til Stevens bankkonto og sende en e-mail til steven@hong-crewet.dk, hvori du skriver, at du gerne vil deltage til Gamers Weekend 27, dit fulde navn og dit telefonnummer. Husk værges telefonnummer, hvis du er under 18 år.

Hvis du gerne vil have oprydningspengene tilbage på din bankkonto, så skriv også gerne dit registreringsnummer og kontonummer med.

Konto oplysninger:

Bank: Danske Bank
Reg.-nr.: 3515
Konto-nr.: 3515108440

3: Digitalt

Man kan tilmelde sig Gamers Weekend 27 via NemTilmeld: https://hong-crewet.nemtilmeld.dk/6/

Kontakt

Forummet her på siden er det bedste sted at stille spørgsmål og få svar. Det er også via vores forum, at vi oftest aftaler, om vi skal afholde turnering, hvad vi skal spise og andre relevante ting.

Har du et spørgsmål, som du helst ikke vil dele med andre, så er du også velkommen til at sende en mail til Steven på steven@hong-crewet.dk

Du kan også kontakte os via Facebook begivenheden for Gamers Weekend 27.

Downloads

Kort

Slagelsevej 50, 4270 Høng

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?