Forside > Arrangementer
Brugere Log på
Høng-Crewet

Gamers Weekend 34

En weekend dedikeret til Figurspil/tabletop wargaming/miniature hobby. Kært barn har mange navne :)

Intro:

Så er det blevet tid til endnu en Gamers Weekend.

Også denne gang vil vi stå for mad, guf, frugt, og drikkelse, således at ingen bliver afbrudt i deres spil, for at skulle proviantere.

Hvad er det?

Gamers Weekend en hel weekend fokuseret hovedsageligt på figurspil.

Vi spiller normalt Warhammer Fantasy Battle, Warmachine/Hordes, Warhammer 40k, Mordheim, Bloodbowl, Dreadfleet og flere

Der er også mulighed for at male figurer og modellere terræn.

Det er ikke et krav, at man har kendskab til reglerne, og heller intet krav at have figurer. Det eneste krav, vi stiller, er at man opfører sig ordentligt og passer meget på hinandens ting.

Hvad skal der ske?

Til Gamers Weekend dukker man op på Slagelsevej 50, 4270 Høng og så er der ellers fri adgang til borde, som man kan spille ved.

Medbring figurer og sovegrej. Derudover er en lommeregner praktisk.

Tidsplanen er således:

Her er en lille liste, over de spil vi har/kender, og som vi spiller til Gamers Weekends. Hvis du gerne vil med, men dit favorit figurspil ikke er på listen, så er du velkommen til at deltage, for vi er altid interesseret i at lære flere spil.

Vi har også nogle gange deltagere, som tager diverse brætspil med

For at man hurtigere kan komme igang med at spille, så har vi nedsat nogle standard størrelser for de forskellige hære. Så hvis du er interesseret i nogle af disse spil, så foreslår vi, at du har sammensat netop den størrelse hær, som det fremgår her:

Spil Point Ekstra
Warhammer Fantasy Battle 8th 2500 Restrictions: Nyeste version af Swedish Comp.: Average Army
The 9th Age 2500  
Warhammer 40k 1750  
Warmachines/Hordes 35 (MKII. Der kommer en ny standard til MKIII, når det udkommer)  
Star Wars X-Wing Miniature Game 100  

Mad

Der vil kun være ét fast (cirka) tidspunkt for mad, og det er lørdag aften ca. kl. 1900. Resten af maden vil være til at spise på frit ønskede tidspunkter, da al erfaring viser, at døgnrytme ikke er et eksisterende element til arrangementer som dette.

Der vil også være købt en masse sodavand, kakao og juice, samt slik, frugt, chips og chokolade. Hvis det går, som vi er vant til, så vil ingen blive skuffede.

Faciliteter

De rum, hvori man kan lægge sig ind og sove, når man trænger til det, er klinkegulve, så det anbefales, at man tager en form for liggeunderlag med, samt en sovepose eller dyne.

Der er adgang til to toiletter, et bad og et køkken. Medbring selv sæbe og håndklæde, hvis du vil i bad. Der er udendørs tørresnor, så håndklædet kan nå at tørre til dagen efter.

Pris

Det koster 250kr at deltage for Høng-Crewets 2016-medlemmer. For de, som ikke er medlemmer, er prisen 300kr. Dette dækker lokaler, mad, drikkelse, frugt og guf. Prisen er den samme uanset, så ingen rabatter hvis man ikke spiser slik, eller f.eks. ikke er med fredag.

Ud af prisen er de 50kr til at sørge for, at alle bliver og hjælper til med oprydningen, for man får dem tilbage, når arrangementet er slut, og man endnu ikke er taget hjem.

Tilmelding

Senest tilmelding d. 11. juli 2016.

Bemærk: Der er kun plads til de først 20 tilmeldte.

Der er flere måder, du kan tilmelde dig på

1: Kontant

Aflevér pengene til Steven Poulsen sammen med en seddel med dit fulde navn og dit telefonnummer. Husk værges telefonnummer, hvis du er under 18 år.

2: Via banken/MobilePay

Betale direkte til Stevens bankkonto og send en e-mail til steven@hong-crewet.dk, hvori du skriver, at du gerne vil deltage til Gamers Weekend 34, dit fulde navn og dit telefonnummer. Husk værges telefonnummer, hvis du er under 18 år.

Konto oplysninger:

Bank: Danske Bank
Reg.-nr.: 4406
Konto-nr.: 3515108440
Telefonnummer 61303596

3: Digitalt

Man kan tilmelde sig Gamers Weekend 34 via NemTilmeld: https://hong-crewet.nemtilmeld.dk/13/

Personlige oplysninger

Uanset hvordan du tilmelder dig, så vil vi gerne have følgende oplysninger

Kontakt

Forummet her på siden er det bedste sted at stille spørgsmål og få svar. Det er også via vores forum, at vi oftest aftaler, om vi skal afholde turnering, hvad vi skal spise og andre relevante ting.

Har du et spørgsmål, som du helst ikke vil dele med andre, så er du også velkommen til at sende en mail til Steven på steven@hong-crewet.dk

Du kan også kontakte os via Facebook begivenheden for Gamers Weekend 33.

Downloads

Kort

Slagelsevej 50, 4270 Høng

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?