Forside > Arrangementer
Brugere Log på
Høng-Crewet

Gamers Weekend 4

En weekend dedikeret til Games Workshop-sjov

Intro:

Så er det blevet tid til endnu en Gamers Weekend.

Også denne gang vil vi stå for mad, guf og drikkelse, således at ingen bliver afbrudt i deres spil, for at skulle proviantere. Der har også været en efterspørgsel efter frugt, så dette vil også blive købt ind.

Hvad er det?

For de uvidende, så er Gamers Weekend en hel weekend fokuseret på spil fra Games-Workshop. Der vil blive spillet Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40k, Mordheim, Bloodbowl og flere. Der vil også blive malet figurer og modeleret terræn. Det er ikke et krav, at man har kendskab til reglerne, og heller intet krav at have figurer. Det eneste krav, vi stiller, er at man opfører sig ordentligt og passer meget på hinandens ting. Det skal dog nævnes, at færdigheder i engelsk er meget svære at klare sig uden i disse spil, da der er mange regler, og de eksisterer kun på engelsk.

Hvad skal der ske?

Til Gamers Weekend dukker man op på Slagelsevej 50 (4270 Høng) med sin kvittering, der beviser man er tilmeldt og har betalt, og derefter er der fri adgang til borde, som man kan spille ved.

I år afholder vi også en turnering i Warhammer Fantasy Battle. Reglerne for turneringen er som følger:

Tidsplanen er således:

Mad

Der vil kun være ét fast tidspunkt for mad, og det er lørdag aften kl. 1900. Resten af maden vil være til at spise på frit ønskede tidspunkter, da al erfaring viser, at døgnrytme ikke er et eksisterende element til arrangementer som dette.

Der vil også være købt en masse sodavand, kakao og juice, samt slik, frugt, chips og chokolade. Hvis det går, som vi er vant til, så vil ingen blive skuffede.

Faciliteter

Der vil være afsat et stort rum, hvori man kan lægge sig ind og sove, når man trænger til det. Gulvet er dog et klinkegulv, så det anbefales, at man tager en form for liggeunderlag med, samt en sovepose eller dyne.

Der er adgang til to toiletter, et bad og et køkken.

Pris

Det koster 150kr. at deltage for Høng-Crewets medlemmer. For de, som ikke er medlemmer, er prisen 200kr. Dette dækker lokaler, mad, drikkelse, frugt og guf. Prisen er den samme uanset, så ingen rabatter hvis man ikke spiser slik, eller f.eks. ikke er med fredag.

Tilmelding

Udfyld formularen fra brocuren og aflevér den sammen med pengene til Steven Poulsen. Senest tilmelding d. 17. november.

Hvis du ikke har adgang til en printer, så udfyld en seddel i hånden således, at den indeholder samme informationer, som formularen i brochuren.

Downloads

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?