Forside > Arrangementer
Brugere Log på
Høng-Crewet

HøngCrewCon'11

En weekend dedikeret til Rollespil, brætspil og kortspil

HøngCrewCon'11

Intro:

HøngCrewCon er en weekend, som vi flår ud af kalenderen for at spille en masse rollespil (ikke Live) og andre spil sammen med en masse andre spændende mennesker.

Hvad skal der ske?

Til HøngCrewCon’11 dukker man op med godt humør og eventyrlyst. Under arrangementet, som er delt op i sektioner, beslutter man sig løbende for, hvad man har lyst til i en efterfølgende sektion.

Tidsplanen er således:

Søren, Denner, Josefine, Mikkel og Carsten spiller settlers til HøngCrewCon08v2

I hver sektion vil der, hvis der er nok, der melder sig til at være GM’er, blive kørt nok rollespil til at alle kan være med til et. Derudover kan man også vælge ikke at være med til et rollespil, men i stedet bruge tiden på f.eks. at spille kortspil eller brætspil.

Hvis der er nok interesserede, så vil vi afholde en turnering i Magic the Gathering.

Mad

Der vil være faste tidspunkter for morgen og aftensmad, som kan ses i tidsplanen. Der vil også være mad til at spise på frit ønskede tidspunkter.

Der vil være købt en masse sodavand, kakao og juice, samt slik, frugt, chips og chokolade (alt sammen inkluderet i prisen). Hvis det går, som vi er vant til, så vil ingen blive skuffede.

Vi søger, som altid, frivillige til at hjælpe med aftensmaden, så hvis du har en hjælpsom forælder eller søskende, som har styr på madlavning, eller selv har, så er vi meget interesseret.

Faciliteter

Der vil være afsat et stort rum, hvori man kan lægge sig ind og sove. Gulvet er dog et hårdt gulv, så det anbefales, at man tager en form for liggeunderlag med, samt en sovepose eller dyne.

Der er adgang til toiletter og køkken, men bad er der desværre ikke adgang til.

Pris

Det koster 200 kr. at deltage, hvis man er medlem af Høng-Crewet, hvis ikke koster det 250kr. Dette dækker lokaler, mad, drikkelse og guf. Prisen er den samme uanset.

Er man med til at rydde op, og har angivet sit kontonummer ved tilmelding, får man 50 kroner tilbage.

Tilmelding

Send en e-mail til steven@hong-crewet.dk, hvori du skriver, at du gerne vil deltage til HøngCrewCon ’11. Oplys i e-mailen følgende:

Hvis du gerne vil hjælpe med at lave mad og/eller være GM, så må du også gerne skrive dette, så vi kan få styr mest muligt på forhånd.

Når du har afsend e-mailen, så skal du overføre pengene til følgende konto.

Konto oplysninger:

Bank: Danske Bank
Reg.-nr.: 3515
Konto-nr.: 3515108440

Når vi har registreret begge dele, skriver vi tilbage til dig, så du ved alt er i orden.

Tilmeldingsfrist

Du skal senest have tilmeldt og betalt d. 10. juni, så vi kan få afsat et passende antal lokaler.

Huskeliste

Her er en kort liste over ting, som er rigtig gode at have med:

Kontakt

Hungrer du efter mere information, eller har du nogle spørgsmål, som du gerne vil have besvaret; så klik dig ind på vores Forum

Har du et spørgsmål, som du helst ikke vil dele med andre, så er du også velkommen til at sende en mail til Steven på steven@hong-crewet.dk

Download

Vi har lavet en folder, som er lige til at downloade og printe ud, hvis man har behov for det.

Klik her for at downloade folderen

Kort

Rosenvænget 21, 4270 Høng

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?