Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Invitation til Barda Festival

Steven Poulsen

d. 24. Jun. 2007 kl. 14:18

Jeg har modtaget en invitation til Barda Festivallen i Sorø. Jeg synes, vi skal stille op med et eller andet, men jeg vil gerne høre jeres tanker og idéer.

Invitationen:
-start---------------------------------------------------
Jeg vil som medansvarlig for Barda rollespilsfestivalen i Sorø hermed invitere jer, som klub eller rollespilshold til festivalen som aktiv aktør.
Kort fortalt så er det 2. gang vi holder denne festival, som sidste år blev besøgt af ca. 7000 gæster. Det er et samarbejde imellem DR Børn og unge og Sorø Turist og erhvervs kontor, som er skaberne af denne rollespils festival.
Søndag d. 2. september går det løs igen i Sorø.
Pladsen er bygget op som en middelalder markedsplads, med boder, spisesteder, værksteder og gøgler og andet underholdning.
Rundt om på pladsen er der rollespillere som gå rundt og spreder stemning, der er kampopvisning m.m.
Vi vil gerne have jer klubber, som er aktive med rollespil, til at byde ind med aktiviteter, i for m af workshops. F.eks. skal der være et telt hvor der kan laves rollespilsvåben. I kan måske lave skjolde eller smykker. Bordrollespil (små korte introspil). Alt hvad i laver som kan passe ind i den her verden er velkomment.
Vi vil gerne have en hurtig tilbage melding fra jer, så vi kan begynde at koordinere med hinanden om hvem der laver hvad. Hvis der er fem klubber der vil lave våben, så finder vi lige ud af hvordan i kan være med alle sammen.
Der kan også være at i kan noget andet håndværk eller har en gøgler gruppe.
Ellers er der også mulighed for at i som klub kommer med unge mennesker som kan være med til at skabe stemning og være aktive rollespillere på pladsen, de vil så få en baggrund tilsendt herfra så de ved lidt om plottet.

De ting i sælger må i tage penge for, så jeres klub ikke skal have udgifter forbundet med det.
Sidste år havde vi f.eks. en klub på pladsen som lavede våben, smykker og mønter, samt solgte mad og de havde 10 medarbejdere på samt frivillige forældre og det gav klubben et overskud, som blev brugt på ting til deres rollespilsværksted.

Jeg håber at i vil svare hurtigt tilbage så jeg før ferie perioden starter ved hvem der er på.
De klubber som er med på det her, vil jeg holde en tæt kontakt med frem til d. 2. september


Med venlig hilsen

Thomas Priiskorn
Med ansvarlig for markedspladsen
på Barda rollespilsfestivalen
-slut-----------------------------------------------------

Jeg er umiddelbart lidt blank for hvad vi kunne stå for, men jeg har heller ikke tænkt så diabolsk meget over det endnu.

Daniel

d. 10. Aug. 2007 kl. 22:35

Hey jeg tager gerne med (hvis der ikke er for mange lektier på det tidspunkt) jeg dur ikke rigtig til hverken gaffa eller læder, men kan sagtens tille op til nogle lege eller scenarier^^

-lige kommet hjem fra Norge håber i havde et fedt sommer scenarie =)

Steven Poulsen

d. 13. Aug. 2007 kl. 19:58

Er der virkelig ikke flere, som er friske?

Indtil videre er vi:
- Josefine
- Denner
- Peter
- Mikkel
- Daniel
og undertegnede selvfølgelig...

Håber der er flere. I må meget gerne melde hurtigt ud, da det jo er snart, og arrangørerne vil gerne have det hele på plads.

Steffen Jørgensen

d. 13. Aug. 2007 kl. 23:03

Mig self!

Er os lidt ligeglad med hvad jeg bliver sat til. Har prøvet begge dele efterhånden

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?