Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Pagten - Den lysende sti

Morten Pedersen

d. 10. Jul. 2007 kl. 19:33

Pagten - Den Lysende Sti - Ripen

Med et løb der en bølge af energi gennem verdenen, så voldsom at det viste sig som et gammaglimt gennem flere planer. Flere racer i de omkringliggende planer blev opmærksomme på denne voldsomme udladning og blev drevet til arnestedet af forskellige grunde.
Nogle så muligheden for at anvende kraften til at få en ende på årtusind lange stridigheder, nogle så nu muligheden for at skabe sig et nyt og bedre liv, nogle fattede potentialet i at tilegne sig denne kraft og lade den indgå i en fordelagtig handel og andre blev drevet at simpel nysgerrighed.
Men for nogle få var der ingen tvivl. Det var det de havde ventet på med tålmodighed og nu skulle det vise sig hvem der var de værdige.
Mange gjorde sig klar, udvalgte de bedste og de ypperste indenfor forskellige professioner og med alt hvad der kunne opbydes af nødvendige midler til denne ikke ufarlige ekspedition drog de af sted.

På gudeplanet rettedes opmærksomheden ét bestemt sted hen. Hvad har hun gjort, hvad er hun ude på, den lille demigud, hvem tror hun egentlig hun er…………………..


Lyset - smerten - hvor meget kunne hun mon holde til i længden. Var det et alvorligt skråplan hun var på vej ud i, og havde hun noget valg. Hvordan hun oprindelig var havnet i denne situation stod sløret i erindringen - havde hun haft noget valg eller…nej det førte ingen steder at tænke sådan
"Nu er tiden inde, jeg burde have forudset det noget tidligere, så jeg kunne have taget mine forbehold. Det er ellers ikke så længe siden jeg tilså børnene og skønnede, at der ville gå endnu en tid inden det blev nødvendigt at gribe til drastiske midler.
Smerten fra udladningen sidder endnu i kroppen, og det er med besvær jeg griber til denne handling. Jeg har ikke meget tid, nogen kunne komme mig i forkøbet, og det ser ud til at" Hun" er optaget, så jeg er på egen hånd i hvert fald lige nu. Jeg må gøre hvad jeg kan for dem og for alt i verden forhindre at de tager livet af hinanden - det kan nu kun gå for langsomt"
Denalia Si´Nafay

Et fantasyscenarie for voksne i dagene 7, 8 og 9 september


Nærmere oplysninger på http://sortelver.ripen.dk

Mvh Morten P

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?