Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Sammarbejde gennem CTF

Flemming Kaaber

d. 26. Jul. 2007 kl. 15:19

sad lige på haeven forum og fandt jeres link, hvor jeg fandt jeres CTF regler og syntes rigtigt godt om ideen ville høre hvor mange skal der være på et hold og hvordan kan vi her i holbæk R-R udfordre jeres stjerne hold, og er det ok at vi opretter brugere. jeg syntes at det kunne være en genial måde for forskellige livere at komme ud møde hinanden uden alt for stor alvor, så ledes at vi lære hinanden at kende og kan snakke samarbejde der efter.

Tak for genialt spil til haeven

Steven Poulsen

d. 26. Jul. 2007 kl. 16:30

Der skal som minimum være fire spillere på hvert hold.
Man kan ikke oprette sig som CTF spiller via hjemmesiden.
Jeg har et program på min egen computer, som jeg bruger når der bliver spillet CTF. På denne computer opretter jeg nye spillere, og registrerer ved hjælp af den de forskellige ting der sker under en CTF kamp. Dette betyder, at hvis man vil være CTF spiller med sine stats registreret på denne hjemmeside, så er man nødt til at komme til Høng og spille (eller jeg skal rejse ud til hvor end det nu foregår).

Det skal siges at man sagtens kan spille spillet uden den elektroniske den. Til at starte med havde jeg et A4 ark til hver spiller, hvor jeg løbende under en kamp opdaterede disse. Jeg valgte blot at overføre det til et smartere elektronisk system (vha lidt simpel ASP og SQL), således at jeg hurtigt og let kunne overføre karakterskemaerne til hjemmesiden.

Men det kunne uden tvivl være skægt at finde ud af noget forening vs. forening spil. Vi spiller det dog sjældent, da vores medlemmer hellere vil spille rollespil, så et stjernehold som sådan har vi ikke. I er dog velkomne til at komme ned til Høng og få nogle tæv ;)

Steffen Jørgensen

d. 30. Jul. 2007 kl. 23:37

http://r-r.dk/forum/topic.asp?whichpage=1&TOPIC_ID=3759&#30608

Hehe, vist ik helt et ungdomshold de vil stille med:) Men det lyder til at vi kunne arrangere en ganske spas CTF-dag med dem:-)

Rettet d.2007-8-21 11:41:21 af Steffen Jørgensen

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?