Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Rollespil falder..

Peter O. Jakobsen

d. 02. Feb. 2008 kl. 18:21

det gør interessen for det ihvertfald!


Da Mikkel og jeg idag modtod beskeden fra Steven, omkring manglende fremmøde langsomt er ved at få det her skib til at synke, satte Mikkel, vores forældre og Jeg os ned ved aftensmaden og snakkede om hvilke midler der skulle til for at gøre vores ugentlige fremmøde større(?)

Og da blev vi enige om at vi skulle have sat noget publicity igang, få vores navn i avisen, så Høng ved hvem vi egentlig er!
For hvis man kigger på hvor mange tilmeldinger der kommer til Ungdomsskolen under “Live-Rollespil” er der ikke en ret stor vækst per år :(

Måder vi kunne få vores navn i avisen på:

Shows:
Vi kunne lave nogle shows rundt omkring som måske ville kunne tænde en gnist af interesse blandt unge I Høng.
Vi kunne lave noget af det førnævnte “scenarie” for mindre børn som nok skal gøre dem interesseret.
Vi burde spørge Høng Centeret om vi ikke kunne stille en bod op (eller noget I den retning) hvor vi kunne fortælle om Live, vise lidt, give brochurer m.m
Sætte nogle annoncer op I diverse lokale aviser om “Live-Rollespil needs you!”

Vi kan sagtens få båden på ret kurs igen (Flere både metaforer ><), alt vi mangler er intiativ(?)

Selv hvis Live ikke overlever er der stadig crewet, hvilket ville tillade os til at tage mindre børn ind der hellere end gerne ville betale en smule for at komme til at slås lidt, det kan godt være Slåskamp != Live-Rollespil, men der er jo stadig store scenarier, og det skulle nok gå hen og blive sjovt med mindre børn

Mads Rosenberg Petersen

d. 16. Mar. 2008 kl. 20:49

Hey folkens!
Kan sgu kun sige at det bringer dælens mange minder frem at læse sådan en diskussion igennem. Jeg savner jer sgu! Men nu er jeg for de næste måneder landet i Frankrig, så kommer nok ikke lige forbi.

Har lige nogle forskellige punkter, som jeg skal igennem.

1. Fokus
I (I som i alle!) skal altså være bedre til at holde fokus i de her diskussioner. En kort klar tekst i et forum gør vidensdelingen meget mere effektiv. Måske burde jeg bringe dette i et forum for sig selv, men nu har vi jo eksemplet lige over. De flinke drenge starter med et godt oplæg til en tråd, og det ender med at Steven må komme med en lang snøre for at besvare ting, der intet(eller meget lidt) har med starten at gøre. Kan da også lige give gode "gamle" Steffen et håndtegn af respekt for at komme tilbage til indholdet.

2. Forening vs. ungdomsskole.
Vil bare lige nævne at der efter min mening ingen tvivl kan være om at der er størst synergi ved at begge dele består. Dette er bare et punkt, der viser min enighed med den kære Steven.

3. Hvad gør (v)I ved det falden antal unge til ungdomsskolen.
Der er ingen tivl om at det er svært for mig at rådgive, da jeg ikke har været til en live-lørdag i noget der ligner...hmmm...4-5 år!
Denne her diskussion kan jeg huske har præget mange af Steven og mine første år efter Johan og Mads (ære være dem!) forsvandt. Og som jeg husker det svingede antallet utroligt meget på trods af diverse A5 indlæg, reklame-plakater og andet. Aldersgruppen 13-16 er nok den sværeste at få fat på. En ting er sikkert, de unge gør hvad der er smart, og det bliver Live ikke de næste mange år. (Troede faktisk det var blevet det, da man kunne købe latexsværd i Netto?!?)
Så mit dystre budskab er at der nok er meget lidt at gøre, og at der i hvert fald er blevet gjort en del ting tidligere uden effekt. Jeg tror en analyse af de tidligere år måske kan vi et lidt mere brugbart billed, men det kræver tid og kræfter at lave.
Men prøv alt for dælen! Fra hønsestrik til at tæve Jes!
Om ikke andet, vil det være til erfaring for andre!
Give them hell! Og tak for minderne!

Milan Falsing

d. 30. Mar. 2008 kl. 21:55

Mads; At du og Steven er enige undrer mig egentligt ikke... Der er jo en grund til at ungdomsskoleholdet er nået så langt, og det må vel primært tilskrives dit og Stevens arbejde!

Men jeg er da personligt max ærgerlig over at man (som i "Jeg") ikke kan komme med et foreslag, som jeg personligt mener man bør tage op til overvejelse, uden at det bliver noget nær en klapjagt på undertegnede. Jeg har aldrig sagt at det skal være sådan, men derfor føler jeg sagtens, at når debatten kører, så må man også godt fremlægge alternative foreslag. - Foreslag som det så er op til alle at vurdere om man kan bruge noget. Og det gælder også dem som ikke er på foraet.

Derudover så syntes jeg slet ikke at der er nogen rimelighed i at man begynder at bokse folk for hvordan de formulerer deres indlæg, eller for hvad de skriver. Hvis man har noget man gerne vil kritisere, så kan man gøre det via en email, eller via tlf. Så simpelt er mit forhold til det, og det var egentligt derfor jeg i første omgang droppede ud af debatten her. - For er der noget jeg ikke gider, så er det nok at slås online.

Jeg er dog enig med dig et langt stykke hen ad vejen. Og jeg tror helt afgjort at en sådan ting som fx en fælles gruppetur, eller Con´s, der får skabt noget sammenhold og et fælles mål, er noget der kan få sat skub i folk igen! - Folk skal have noget som de brænder for, noget som gør det hele værd!

Peter O. Jakobsen

d. 01. Apr. 2008 kl. 18:03

Citat: Steffen R

Fra hønsestrik til at tæve Jes!Ikke at tæve Jes hjælper, det er ikke ham der styrer showet mere :( Det er en eller anden gut i Kalundborg som vil se at der ikke er noget fremmøde.. LUKKKET!

Men der er, ifølge min personlige mening, begyndt at komme lidt flere til Live

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?