Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Vampire: The Masqurade

Allan larsen

d. 09. Mar. 2005 kl. 15:45

Hej allesammen

Jeg ville bare lige høre om jeres mening angående nogle ting.

- Hvad er det vigtigste i et Vampire scenarie?

- Skal man følge reglerne til punkt og prikke, eller?

- Kan man virkelig tillade sig alt som Storyteller, eller er der grænser?

Rettet d.2005-3-9 15:45:36 af Allan larsen

Allan larsen

d. 10. Mar. 2005 kl. 15:46

Hej Steven

Tak for svaret, det meste af det tænkte jeg nok du ville svare, på den måde som du nu gjorde.

Ser det er nemlig mig og Igor der igang med at lave "et game", hvis man kan kalde det det.

Igen tak for svaret og vi ses på lørdag.

Joan Ladekjær Jørgensen

d. 16. Aug. 2007 kl. 18:54

det vigtiste er nok at man holder spillet kørende, men at man heller ikke skal have for mange plot´s fordi det kan være spil ødelæggende. også vil jeg give Steven ret i at stemningen også tæller meget

jeg syns at det er godt at der er regler man kan forholde sig til, men for mange er heller ikke godt, men man skal så vidt mulig holde dem, men regler er også til for at blive brudt

NEJ! Som storyteller kan du ikke tillade dig alt, men selvfølgelig vil der være flere ting du kan, fx flere evner, men overdriv ALDRIG, så er der nogen der vil bide mærke i det og blive utilfredse.

Dennis Christensen

d. 17. Aug. 2007 kl. 02:52

Det fede ved Vampire er den meget grundige baggrund der er bag det hele, alt hænger sammen flere tusinde år tilbage og så frem til nu. Hvis du spiller med en flok spillere der har styre på alt dette, skal du som storyteller også have styr på det, da dine spillere ellers hurtigt vil blive frustreret.

Dette er skrevet med de gamle regler i tankerne, ander ikke hvordan de nye er.

Angåede dine spørgsmål:
1: Stemmingen som folk vist allerede har nævnt, og gerne hold spillerne presset mod tiden, da vampires hurtigt bliver solskoldet.

2: Af alle de RPG bøger jeg har læst tror jeg faktisk at der i samtlige af dem står skrevet om "the golden rule", nemlig at en GM/storryteller kan ændre på hvad han nu vil.
Dog vil jeg i Vampire råde dig til ikke, at ændre på historien/baggrunden, da den er super fed. Hold dig til de overordnede regler når det kommer til karakter laving, og kamp. NPCere og den slags bliver federe hvis de har noget spillerne ikke har, hvilket ikke behøver være en del af reglerne.
Kort. Følg reglerne, men være ikke bundet til dem, hvis der er noget du/i mener bør ændres.

3: Ingen kan tillade sig alt. Men da vampires køre meget på stemmingen så prøv at gå lidt mod folks grænser, og have en regl om, at hvis nogen mener det er lidt for meget så giver de lige et præg, enten under eller efter spillet.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?