Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Få lavet et basis reglesæt?

Steffen Jørgensen

d. 03. Apr. 2005 kl. 17:48

Til diverse lørdag med rollespil i Høng bliver der jo lavet en række forskellige scenarier af de forskelleige personer som nu kommer dernede.
Jeg syntes at det er fedt at folk gidder lave noget for andre og syntes at i skal blive ved!

MEN!
Jeg syntes alt for mange af disse scenarier bliver skæmmet af, til tider, rigtig dårlige regler, som folk aldrig forstår, da de er forskellige fra gang til gang.

Var det ikke noget for foreningen eller Steven(som ungdomsskolelære) at få lavet et sæt regler som kan bruges af alle i deres scenarier?

Personligt havde jeg forestillet mig et sæt "standard" regler som man så kan udvide til de enkelte scenarier. Regelsættet skal kun omfatte de mest grundlæggende ting, så som et kropspointsystem, kampregler, nævekampsregler og måske noget mere.

Ideen er at der bruges de samme regler, så alle kan dem og så man, som forfatter, kan bruge tid på andet end at lave nye regler(igen)...

Er det noget folk vil syntes om? Er der nogen der er tændt på at sætte sig ned et par dage og lave det?

Evt. så vil jeg meget gerne være med til at lave et sådanne reglesæt...

Allan larsen

d. 12. Nov. 2005 kl. 18:12

Det er bare lidt/meget problematisk, at vi ikke havde fået noget af vide om det. Jeg ved ikke hvem der havde/har ansvaret for at sådan noget kommer ud til de pågældende, men jeg synes det er meget ringe, at vi ikke fik det af vide, en måned før, sådan så vi måske bare havde en ærlig chance for at få noget op og køre.

Rettet d.2005-11-12 18:12:39 af Allan larsen

Dennis Christensen

d. 13. Nov. 2005 kl. 02:09

Allan i har jo en måned til at lave det reglsæt. Som du kan læse i referatet så har Regludvalget en måned til at fremvise noget... den starter selvfølgelig først når i har fået besked om det.

Men nu ved du det da, så hvis i kan fremvise et reglsær snart ville det være fedt... husk vi kræver intet vildt avanceret, det skal være noget en 1. gangs miff skal kunne forklares og forstå! Så kan i altid videre bygge på det senerehen.


Rettet d.2005-11-13 2:16:55 af drdenner

Allan larsen

d. 13. Nov. 2005 kl. 15:16

Ja okay. Men jeg vil stadig bede folk om at nedsætte en ny gruppe til at gøre det, Gymnasiet har taget meget af min tid, mere end jeg regnede med.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?