Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

hvordan bliver man medlem af høng-crewet?

Eli Svensmark

d. 01. Feb. 2009 kl. 09:33

hvordan bliver man medlem af høng-crewet?
og hvad koster det?

Rettet d.2009-2-1 10:34:48 af Eli

Steffen Jørgensen

d. 01. Feb. 2009 kl. 12:17

Hej Eli

Jeg ser nu at vi faktisk ikke har en forklaring af dette på hjemmesiden.

Når Steven ser dette er jeg dog sikker på at vi lige får smidt noget op om det.

Det koster 250,- for et års medlemsskab og indtil videre er det fungeret sådan at vi skal have nogle oplysninger og en underskrift på en indmeldelse og så giver vi en kvittering på betalt kontingent.

Ved ikke om disse oplysninger skal indleveres på en seddel og om underskriten er nødvendig, så vi i så fald nemmere kan få folk meldt ind når de ikke lige kommer til Høng.

Steven Poulsen

d. 01. Feb. 2009 kl. 15:45

Vi har siden foreningen blev startet modtaget pengene sammen med en udfyldt tilmeldingsseddel. Det nye medlem har så fået en kvittering, af den person, som har taget imod tilmeldingen (i år er det Denner og mig, der kan det).
Hvis det skal være muligt på en anden måde, så er det nødt til at være en beslutning, som bliver taget under et bestyrelsesmøde.

Tilmeldingssedlerne kan man få at mig eller Josefine. Det at der ikke står noget her på siden om det, er egentlig ikke et bevidst valg, men mere en konsekvens af hvordan foreningen blev dannet.
Da vi dannede foreningen var det for, at de der blev for gamle til vores ungdomsskolehold, stadig kunne have en tilknytning og en grund til at hænge ved i Høng, for at vi der tog afsted fra Høng havde et bedre økonomisk grundlag og for at give andre potentielle rollespillere/Warhammerspillere ol. ´et sted at hænge ud´.
Det har derfor aldrig været tænkt, at folk fra andre steder ville have lyst til at blive en del af foreningen.

Eli Svensmark

d. 03. Feb. 2009 kl. 07:59

tak for hjælpen

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?