Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Fastaval 09

Steven Poulsen

d. 26. Feb. 2009 kl. 20:56

Jeg modtog denne teaser mail fra Fastavalsarrangørerne, og tænkte at jeg ville dele den med jer:

_______________________________________________
Fastaval 2009 sprænger rammerne

– tilmeld dig nu!Så nærmer tiden sig igen påske, og for 23. gang åbnes dørene til en omgang af Danmarks største rollespilskongres: Fastaval – og denne gang bliver det endnu større, bedre og mere anderledes! Tilmeldingen er åben, så det er bare med at kigge forbi www.fastaval.dk!Fede aktiviteter!

Fastaval er ikke bare Fastaval. I år er der virkelig kælet for detaljerne, og nye ideer er kommet på banen. Vi har for eksempel gjort det muligt at spille tre gange så meget rollespil som tidligere år, som følge af en bedre blokstruktur!

Det bliver en fantastisk kongres i år - både for dem med hang til bordrollespil og live, og også for de, der nyder et godt figur- eller brætspil! I år vil der nemlig blandt andet være flere forskellige spændende livescenarier, en god portion fede bordrollespil og brætspil, en warhammerturnering og et Agricolamesterskab!*

For dig der tager det hele lidt mere afslappet og bare godt kan lide at mærke den gode stemning, er der også mange spændende og hyggelige muligheder; café, bar og kiosk leverer som sædvanligt et bredt udvalg, og i år har vi udvidet med en Ungdomslounge, som et led i flere aktiviteter rettet mod unge deltagere. Derudover holdes der vanen tro en stor fest på Fastaval - den bliver bare holdt om lørdagen, i stedet for om søndagen, hvor den plejer at ligge. Det har vi gjort, for at give plads til en helt speciel dag og aften: "Dag 5."Dag 5 – den vildeste søndag i Fastavals historie!

I år åbner vi dørene for noget nyt og helt anderledes! Dag 5 er for alle dem der nyder Fastaval i sin fulde længde, men også for dig, der bare lige vil kigge forbi en enkelt dag og mærke stemningen! Dag 5 er Fastavals sidste dag og dermed dagen og aftenen hvor endnu en omgang vellykket Fastaval skal fejres! Kom til koncert med Valravn, prøv nogle af årets Otto-vindende scenarier, spil et brætspil, eller lær noget nyt i de forskellige workshops og forelæsninger. Mulighederne er mange, så der er ingen undskyldning for ikke at være med! Se mere om Dag 5 på vores hjemmeside på www.fastaval.dk/da/spil-og-aktiviteter/andre-aktiviteter/182-dag-5.Tilmeldingen er startet!

Tilmeldingen er åben, så det er bare med at komme i gang – pladserne går efter først-til-mølle princippet! Dagsbilletter til f.eks. dag 5, kan købes ved Infoen på selve Fastaval.

Tilmeld dig på www.fastaval.dk/2009/tilmelding.Praktisk info

Hvad Fastaval er en årligt tilbagevendende kongres i Århus for bordrollespil, der også rummer liverollespil, brætspil, figurspil, samlekortspil og lignende aktiviteter.

Hvornår 8. – 12. april 2009 (du er også velkommen til kun at komme en enkelt af dagene)

Hvor Fastaval 2009 afholdes i Århus, nærmere bestemt på Skæring Skole (se kort: http://findvej.dk/Sk%E6ringSkolevej200,8250)

Pris Indgang, overnatning og aktiviteter betales af deltagerne, se priser på Fastaval.dk

Tilmelding og yderligere info www.fastaval.dk*Hvis du ikke ved, hvad Agricola er, kan du se her: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/31260
_______________________________________________________

Så er det delt. :)

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?