Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Fantasy/Live

Steven Poulsen

d. 11. Dec. 2009 kl. 11:43

På grund af det meget ringe fremmøde, har jeg bestemt mig for, at lave om på hvordan vores ungdomsskolehold "virker" resten af denne sæson. Vi kører december færdig på vanlig vis, inkl. juleafslutning d. 19. december.

Til Januar vil der ikke længere være Fantasy/Live hver lørdag.
Jeg vil i stedet kører holdet som et "Efter Aftale Hold". I det nye år vil vi derfor prøve at køre holdet på datoer, som vi aftaler omkring en måned i forvejen. Folk skal så op til en uge inden datoen informere om, hvorvidt du kommer eller ej. Hvis vi er nok, så vil jeg forberede et scenarie (måske endda kampagne), som vi kan spille de datoer, og vi vil kunne bruge meget længere tid end 13-16.
Vi tager det selvfølgelig lige op til en snak i morgen (lørdag d. 12.) på skolen.

Jeg har fået grønt lys fra Jes til at køre holdet på denne måde.

Steffen Jørgensen

d. 11. Dec. 2009 kl. 14:26

Godt initiativ.

Det kunne måske være en ide at meddele foreningens medlemmer og alle dem der tilmeldt holdet om dette via brev, sms, mail eller lign. for at sikre at der dukker folk nok op til at gøre det sjovt for alle?

Mikkel R Andersen

d. 11. Dec. 2009 kl. 16:55

det virker som en god ide

Mikkel Ottendahl

d. 11. Dec. 2009 kl. 22:06

Jeg skal se om jeg har tid til at komme op og snakke om det, har rimelig travlt med skole. jeg ser lige på det, men jeg kan max blive der 1 time eller sådan noget.

Men hvis jeg ikke kommer (chancen for dette er utrolig stor) så vil jeg bare sige, at det er en genial ide du er kommet med Steven, og jeg vil nok se om jeg kan klare de datoer der bliver bestemt. det er dog lidt svært når man har så meget for i skolen og så´rn håber i forstår.
Redigeret d. 11. Dec. 2009 kl. 23:08

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?