Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Sorø-Con 2010

Steven Poulsen

d. 07. Apr. 2010 kl. 20:40

Jeg har modtaget en mail omkring Sorø-Con
---------------------
Så er der Sorø-Con igen!
Lørdag d. 8 maj kl 11:00 åbner UngSorø endnu engang op for Rollespils-con, con´en vil vare indtil søndag d. 9 maj kl 17:00. Overnatning vil ske i hallen som er tilknyttet UngSorø.

Arrengementet vil blive delt op i nogle blokke (eftermiddag - aften - nat - morgen), som hver vil have en varighed på omkring 6 timer (det er selvfølgelig en mulighed at sove i nat blokken). Nogen spil kan godt trække ud og blive kørt over 2 blokke.

Som ved tidligere Sorø-Con´er vil der være rig mulighed for at prøve flere forskellige systemer og spil (dog IKKE Live-rollespil) i løbet af weekenden (GURPS, Advanced Dungeons and Dragons, Dungeons and Dragons 3.5, World of Darkness, Cyberpunk, Magic og mange flere).

Det tilrådes at man har Liggeunderlag med til overnatningen, da halmåtten godt kan være en smule hård.


Vi håber, i vil være med til en weekend med masser af sjov for de unge og hvor de vil møde masser af mennesker og få nogle gode grin!

Prisen er for hele arrangementet er 100kr. som dækker aftensmad, morgenmad og frokost på 2.dagen. Madpakke medbriges til lørdag.
---------------------------------------

Er der nogle der er interesseret, så vil jeg gerne stå for, at vi kommer afsted. Er i ungdomsskoleelever kan i tilmelde jer via mig. Det skal ske inden d. 20. denne måned (april), så jeg er sikker på, at jeg har styr på, hvem der skal med.

Rasmus Bjerrum

d. 08. Apr. 2010 kl. 16:24

jeg er også frisk :D

Steffen Jørgensen

d. 28. Apr. 2010 kl. 21:55

Jeg går ud fra at det er droppet at tage afsted når der ikke er sket mere?

Jeg kan i hvert fald ikke mere...

Steven Poulsen

d. 28. Apr. 2010 kl. 22:00

Helt rigtigt.
Der var slet ikke nogle af de unge, der meldte sig.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?