Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Vikingemarkedsdag i Munke Bjergby

Mads Andersen

d. 27. Feb. 2014 kl. 11:18

Til generalforsamlingen lovede jeg, at få noget mere information fra min mor angående et vikingemarked hendes børnehave skal afholde i Munke Bjergby i juni. Jeg tager min mors mail og deres pressemeddelelse med til vores bestyrelsesmøde, men jeg opsummerer lige indholdet her, så folk kan tage stilling til arrangementet.

Datoen er lørdag d. 14. juni, kl. 10-16, med mulighed for overnatning i eget telt (gratis).
Stedet er Naturbørnehaven i Munke Bjergby, Sorø kommune.

Området bliver delt op i tre dele. Et nutidsområde, hvor der bliver lavet noget loppemarkeds-halløj i nogle store telte, som også skal bruges til fællesspisning om aftenen. Fra nutiden er der bro til de to andre områder, Midgård og Asgård. Midgårdsområdet er besat af den lokale Naturklub som har lavet noget rollespil som vikinger i tiden op til arrangementet, hvor der også bliver lavet bålpandekager osv., og det ville også være her vi nok skulle være, hvis vi kommer.
I Asgårdsområdet holder vikinge-reenacterne til med deres telte og boder.

Der er en fodboldbane at slå telte op på, hvis folk vil overnatte.
Der vil gennem dagen være mulighed for at købe mad fra en madbod, samt kaffe, te, vand, fadøl og kage.
Der er fællesspisning om aftenen: helstegt lam, salat og kartofler; deltagelse heri koster 100 kr. pr. kuvert og er inklusive en øl eller vand.

Derudover vil der være et vikingeband der kommer med musiske indslag i løbet af dagen.

Jeg tror det kunne være rigtig sjovt og hyggeligt at deltage. De vil selvfølgelig gerne have besked om vi kommer og hvor mange, men ved ikke lige hvor hurtigt de skal have svar. Der er nok tid til at folk kan tænke lidt over det. :)

Dennis Christensen

d. 27. Feb. 2014 kl. 16:21

:( Jeg kan ikke den dag...

Mads Andersen

d. 27. Feb. 2014 kl. 16:44

Ja, aftenspisning er også efter markedet slutter kl. 16., og så er der derudover mulighed for at blive og hygge om aftenen. Tror en del af de andre frivillige og reenactere også overnatter. Men det er jo ikke nødvendigt, hvis man hellere vil tage hjem efter kl 16 eller ud på aftenen.

Steffen Jørgensen

d. 28. Feb. 2014 kl. 06:49

No can do, desværre. Lyder meget sjovt.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?