Forside > Online Forum > Generelt
Brugere Log på
Høng-Crewet

Referat af moedet!

Steffen Jørgensen

d. 07. Feb. 2006 kl. 12:46

Dejligt at se at der blev snakket om alle disse ting og at der er blevet besluttet saa meget. Dog er der lgie et par ting der undrer mig:

Vil der blive fört tilsyn med grupperne? Der er umiddelbart mange nye grupper med forskellige omraader og vil der bliver holdt öje med hvad der foregaar i grupperne?

Og, saa er jeg lidt forundret over at jeg kan havne paa en i en af grupperne(den med Mordheim) uden at vaere medlem(endnu), uden at have deltaget i moedet og uden at have ytret önske om at vaere i en saadan gruppe...

Jeg vil som saadan gerne hjaelpe og melder mig da os ind, men da jeg bor hernede er det jo lidt besvaerligt for mig...
Er det (ny?) normal kotume at man uddeler ansvar paa den maade???

Eller thumbs up for noget der ligner et moede der indeholdt mange ting!!!

Steven Poulsen

d. 07. Feb. 2006 kl. 17:59

Hehe, tænkte nok du ville stille spørgsmål ved det. Vi tænkte dog at du nok var interesseret, så vi satte dig på. Bare sig til, hvis du vil af gruppen igen.

Ang. tilsyn med grupperne, så vil alt de laver blevet taget over bestyrelsen (ingen arrangementer eller indkøb uden godkendelse), så det er ikke nødvendigt at føre tilsyn med dem som såden.
Jeg håber hver gruppe er initiativrig nok, til at vi ikke skal bonke dem i hovedet for at komme igang. Folk har trods alt meldt sig frivilligt.

Steffen Jørgensen

d. 07. Feb. 2006 kl. 18:35

ok... hehe
Nej, bare behold mig i gruppen, men går ud fra at de andre tager initiativet og kontakter mig

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?