Forside > Online Forum > Battle 3
Brugere Log på
Høng-Crewet

Version 0.95

Steven Poulsen

d. 31. maj. 2007 kl. 18:33

Version 0.95 indholder følgene rettelser / tiltag:

- Der er blevet tilføjet healing potions. En healing potion heler den mest skadede kropsdel 100%, men man kan kun bære to healing potions ad gangen.
- Kroen har fået forklaring på for hvert menupunkt.
- Sleep er blevet ændret således, at man mister en lille smule af sin score, for hver gang man sover. Dette påvirker KUN den endelige score.
- Læser man en historie tjener ens karakter en masse xp.
- Der var en bug, der gjorde at kampen skiftede runde to gange i starten af hver runde, hvis første angreb var grundet berserk. Nu skifter den kun runde én, som det bør være.
- Der er blevet ændret lidt på de stærkere monstre.
- Når en spiller eller et monster regenererer, så står det nu med grøn tekst hen over den, som regenererer, på samme måde som berserk og fury.
- Highscorelisten tjekker nu selv om highscorelist.bin filen er til den rigtige version. Hvis dette ikke er tilfældet, sletter den den gamle liste og laver en ny, som passer til den nye version.
- Når et stykke udstyr går mere i stykker visuelt, bliver der nu afspillet en lille effekt, således at det er nemmere at lægge mærke til.
- Unholy giver nu kun 125% ekstra skade imod humanoids imod de tidligere 150%
- Holy giver nu kun 125% ekstra skade imod undeads imod de tidligere 150%
- Rightious giver nu kun 125% ekstra skade imod daemons imod de tidligere 150%
- Forsvarers tougness er nu med til at afgøre, om man bliver påvirket af stun.

Bemærk, at grundet alle disse ændringer, så er chancen for at der er kommet nye fejl også opstået. Jeg har testet en del, men kan ikke være sikker på, at jeg har fundet det hele. Håber i er gode til at melde tilbage, hvis i støder på nogle fejl.

God Spillelyst.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?