Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Kalund Legenderne - fantasy kampagne, Kystskoven, Kalundborg

Michael Parthes

d. 04. aug. 2006 kl. 02:26

Vær hilset, ædle laivere!

Jeg vil benytte lejligheden til at lave lidt smagløs reklame for vores live kampagne i Kalundborg, nemlig Kalund Legenderne (KaLe).

Kort fortalt er KaLe en live fantasy kampagne med inspirationer såvel fra Tolkien som fra AD&D universet. Kampagnen er baseret på såvel kamp som intriger imellem adelen, handelshusene og andre grupper i kongeriget Kalund. Vi spiller hver 14. dag i hele sommerhalvåret og med lidt større mellemrum i vinterhalvåret.

I kan læse meget mere om hvad der sker og hvad vi laver i kampagnen på vores hjemmeside: www.noxnoir.dk

Jeg kan ikke garantere at jeg kan svare på evt. spørgsmål her på siden, men jeg vil prøve, ellers er i altid velkomne til at skrive til: noxnoir@noxnoir.dk

Håber at se nogen af jer i Kalund, næste scenarie er d. 12. august.

M.v.h.
Michael Parthes
Arrangør

Steffen Jørgensen

d. 04. aug. 2006 kl. 08:04

Tjo, det lyder da meget interessant.

Umiddelbart har jeg dog lige nogle spørgsmål(som vi jo så får at se om du svarer på):

Hvor mange spillere plejer i at være?

Vil i have at vi, hvis vi kommer, skal spille en gruppe, eller flere små(intet om hvad vi helst vil, men hvad er det i søger?)?

Hvad med reglerne?
Jeg kan kun finde nogle få regler om hvordan man tilmelder sig og om hvordan systemet hænger sammen, men hvad med evner og deslige?

Tror det var det... På genhør!

Michael Parthes

d. 13. okt. 2006 kl. 17:06

Hej Steffen, her et lidt forsinket svar :)

Det har varieret en del med hvor mange vi er, men på det seneste har vi været 30-35 (i alderen fra 10 år og op til 29).

Vi søger egentligt ikke noget bestemt, udover flere engagerede spillere som er hooked på mere permanente roller fremfor nye roller hver gang. Selve kampagnen former sig omkring grupperne i Kalund, herunder præsteskaber, handelshuse samt adelen og en døende konge, med alle de intriger der følger med i den sammenhæng. Vi ser helst at evt. interesserede melder sig til individuelt og ikke som en gruppe. Vi har som sådan ikke noget mod grupper, men det er bare sjældent at de, udfra vores erfaringer, bidrager positivt til rollespillet.

Reglerne er ikke opdaterede på hjemmesiden, men vil blive det inden næste spilgang (lørdag d. 21. oktober), og kan findes på http://www.noxnoir.dk/?page_id=21 . Vi har et meget omfattende regelsystem baseret på evner, som dog ikke bliver lagt ud på siden før det er ordentligt renskrevet. De evner folk har vil altid blive forklaret grundigt, inden spilstart. En anden grund til at hele systemet ikke er lagt ud, er at der stadig er lidt tvivl om hvilket format reglerne skal udgives i, og hvordan det skal foregå.


En sidebemærkning: Jeg laver live-workshop på ungdomsskolen i Kalundborg, og vi har lige indkøbt omkring 200 meter 8mm glasfiberstænger. Vi skal ikke selv bruge helt så meget, så hvis i skulle være interesserede, kan vi sikkert finde ud af noget. Standard længden på stængerne er 2m. Jeg kan kontaktes på email adressen jeg oplyste i foregående indlæg, det vil også resultere i hurtigere svar hvis der er mere i vil vide om KaLe :)

God weekend og efterårsferie,
Michael

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?