Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

LL igen?

Steffen Jørgensen

d. 26. nov. 2006 kl. 22:49

Hej!

Bør vi(som enten forening, ungdomsskolehold, eller bare enkeltpersoner) overveje at tage til LL igen?
Jeg ved at det vist er meget op og ned med hvor godt det egentlig er og at der har været meget rod hos dem det sidste år, men jeg selv overvejer det en del.

Gode grunde til at tage til LL:
- Få spillet sammen med andre end dem fra Høng
- Opleve noget andet
- Få lavet udstyr til en bestemt rolle
- Øve sig i det at lave en rolle med alt hvad der hører til

Personligt synes jeg det kunne være en god ide, hvis vi var nogle stykker(eller mange), der lavede nogle uafhængige roller(altså intet stort hold) eller et par små hold og tog til LL sammen. Vi kunne bruge nogle lørdage(og evt. andre dage) på at få forberedt udstyr, roller og andet til kampagnen. Derudover kunne det være hyggeligt at have sådan en "fællestur" en gang imellem.

Hvad siger folket?

Ps. Det er både nye som gamle, foreningsmedlemmer som ikke medlemmer jeg gerne vil have med!

Steven Poulsen

d. 27. nov. 2006 kl. 11:26

Et "tæt-liggende" alternativ er http://www.jyderup-live.dk/

De har også tidligere vist interesse i at få os med (blev ringet op af deres hovedarrangør engang).

Jeg har dog endnu ikke besluttet mig for hvor hooked jeg selv er på idéen om en fællestur så ofte, men det hænger nok mest sammen med, at jeg tvivler på om vi kan få størstedelen af folk fra Live med.
Hvis størstedelen af mine elever er friske på det, hvilket skal undersøges på en ret konkret måde, så vil jeg fremlægge idéen for Jes, og høre om vi kan gøre det til en månedligt kombineret ungdomsskole/forenings udflugt. Jeg kan godt se fordele ved det, spørgsmålet er bare om alle kan det, og om de overhovedet gider...

Jeg tror, jeg skal udforme en seddel, som vi kan give folk med hjem, som de så skal aflevere noget tilbage fra, hvorpå der står, med deres egne og deres forældres underskrift, at det er noget, de gerne vil være med til. Med de underskrevne sedler kan jeg så tage en afgørelse sammen med Jes, og evt. få transport eller andet betalt.

Men én af fordelene ved sådan en aktivitet, ville være at folk har noget at stræbe efter. En grund til at få lavet kostumer, en grund til at arbejde med forskellige ting. Det er en fordel fra min side som ungdomsskolelærer, men om elever også ser det som en fordel...

Allan larsen

d. 27. nov. 2006 kl. 12:17

De burde se det som en fordel, i og med at vi rent faktisk for lavet noget .

Steffen Jørgensen

d. 27. nov. 2006 kl. 13:25

Ja Jyderup Live kunne også være en mulighed, men det er for mig at se væsentlig mere fokuseret på yngre deltagere. Ikke at dette nødvendigvis er skidt, men det er os lige noget vi skal være enige om.
Men, mht. folk på ungdomsskoleholdet og om de gider deltage, så tror jeg det vil være nemmere at få dem til Jyderup Live igen end til LL.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?