Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Vendetta

Michael Parthes

d. 08. sep. 2007 kl. 17:33

Hej folkens. Jeg laver lige lidt smagløs reklame for vores nye voksenkampagne, Vendetta. Håber at der er nogen af jer der vil blive fristet. ;)

- Hvad er Vendetta? Vendetta er navnet på Kalundborg Rollespilsforenings/Nox Noirs nye live-rollespilskampagne, henvendt til ældre spillere (15 år og opefter). Vendetta handler om blodfejder, politik, stridigheder, magt og intriger mellem klanerne i vores opdigtede verden Ragnaheim. Ragnaheims folk og miljø kan bedst beskrives som en blanding af vikinger og skotter, med elementer fra japans samuraier og den italienske mafia. Vendetta foregår fysisk i Kystskoven i Kalundborg.

- Hvornår foregår Vendetta næste gang? Vendetta foregår første gang lørdag d. 15. September 2007 og herefter ca. hver 4 uge. Du kan finde en komplet kalender for hele 2007 på vores hjemmeside, www.noxnoir.dk

- Hvordan kommer jeg til Kystskoven? Tag bus 202 fra Kalundborg Station (kl. 11.22 om lørdagen) og stå af ved Focus Købmanden på Røsnæsvej 123, Kystskoven ligger lige ved siden af. Focus Købmanden er også det nemmeste udgangspunkt hvis du/I kommer i bil. Der er et kort på vores hjemmeside (www.noxnoir.dk) der viser præcis hvor vi mødes i skoven.

- Hvor melder jeg mig til henne og koster det noget? Du skal melde dig til via email til noxnoir@gmail.com. Der er en vejledning på vores hjemmeside til, hvilke informationer du skal give os i din tilmeldings-email. Det koster 30 kr./gang at deltage i Vendetta, gratis hvis du er medlem af Kalundborg Rollespilsforening (info om hvordan du opnår medlemsskab står på vores hjemmeside, samt hvilke fordele det giver).


Mere information kan fås på:
www.noxnoir.dk

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?