Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Evaluering af Høng-Crewet til KE

Josefine Lund Ludvigsen

d. 27. jul. 2010 kl. 09:35

Vi snakkede om at starte en tråd, hvor vi kunne evaluere os selv, så det gør jeg.

Hvad gjorde vi godt, og hvad kan vi gøre bedre?

Josefine Lund Ludvigsen

d. 27. jul. 2010 kl. 09:40

Jeg synes, vi bør blive bedre til at være mere in-game, når vi kun er os samlet. Denner foreslog, vi kunne have karakterer med accent, for at gøre det nemmere.

Tilgengæld havde vi rigtig mange fede in-game ting med, fx vores pen og blæk sæt og helt vildt mange kister til opbevaring.

Steffen Jørgensen

d. 27. jul. 2010 kl. 11:43

Nu var jeg jo ikke med, men synes godt jeg kan give mit besyv med om lidt af tingene alligevel.

Cool:
- Vi har efterhånden rigtig meget fedt udstyr. Meget er noget folk selv skaffer/donerer og det er vildt fedt. Udfordringen er at alle passer på det og at vi rent faktisk kan opbevare tingene imellem arrangementerne.

Mindre cool:
- Opsætning af lejr. Jeg tror vi skal prøve at gøre dette mere struktureret og derved mere smertefrit. Opsætningen af telt/hus skal helst foregå så smertefrit som muligt og det er ikke motiverende når folk piver, undgår at lave noget eller på anden måde gør det mindre effektivt at få sat lejren op.

Hvordan løses dette?
Jeg tror vi med fordel kan gøre en til ansvarlig for opsætning og evt. nedpilning af lejr. Det skal selvfølgelig være en der har nogenlunde indsigt i hvordan tingene skal gøres.
Denne skal så lave en slagplan for opsætningen og udvælge dem der skal hjælpe til alt efter hvor mange folk der er brug for. Resten kan så møde op til scenariet senere eller gå væk imens der bliver sat op.

Pointen er at det er en hel bestemt gruppe der sætter tingene op og sørger for at tingene virker før andre begynder at rende rundt der.
Redigeret d. 27. jul. 2010 kl. 13:54

Steffen Jørgensen

d. 27. jul. 2010 kl. 11:47

Vedr. ingame´ness;
Jeg har tit oplevet at små ting der kan være aftalt på forhånd kan løfte spillet ret meget. Både hvis det gøres internt på holdet, eller med andre spillere.

Det kan være små ting som familiestridigheder, hvad skete der sidste gang i var fulde sammen, blærerøvshistorier mv. Alle de ting som vi som privatpersoner også snakker om når vi mødes og småsnakker...

Og ellers så har Steven jo lavet en guide til BG som jeg synes er rigtig god og som må være essentiel at alle har ´udfyldt´.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?