Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Foråret 2013s juniorkampagne plot

Steven Poulsen

d. 11. feb. 2013 kl. 11:33

Mikkel har sendt mig resultatet af sin brainstorm. Jeg har rettet lidt stavefejl og grammatik, men ellers får i dem uændret.
Læs dem igennem. Kom med konstruktiv kritik og forslag til videre forløb med den den/de, som du synes bedst om.

1. To guder er kommet tilbage
  • De er blevet sure over, at racerne stadig slås med hinanden. Racerne skal i fællesskab, i løbet af nogle spilgange, prøve enten at samarbejde eller finde en måde at slå de her guder tilbage

  • Gudernes kamp: To guder har været op at slå på den anden side, og den kraft der er kommet ud af det gør, at de er kommet til denne side. I løbet af nogle spilgange skal man hjælpe guderne, der har tabt deres kræfter, til at genvinde den tilbage.

2. Myte eller legende
  • Hver race har nogle legender eller myter, som er ved at gå i opfyldelse. Myterne er dog uklare i deres formulering. De næste spilgange skal spillerene prøve at knække koden på disse myter.

  • Et væsen kommer forbi vores verden og begynder at fable op om en gamle legende, hvor én skal dominere de andre, og kun få vil sejre, dog kan bla. bla. bla. I løbet af de næste spilgange skal man enten forhindre myten eller prøve at opfylde den

3. Invasion
  • Racerne lægger i krig, som de plejer, men i løber af de første par spilgange opsnappes der information om, at der er en invasion på vej. Nu skal man skabe ro i området og opruste til dagen, hvor invasionen kommer.

4. Heks/troldmand
  • En troldmand i området har brugt så meget magi, så der er begyndt at ske ting. Evt. har han sluppet onde kræfter løs (kaos) som vandrer rundt. Hjælp ham.

  • En troldmand laver et ritual. Det går galt.

5. Balance
  • Naturen er gået ud af sin balance. Elverne og grønhuder (eller en racemedlem derfra) kan mærke det her og skal overbevise om, at det er skidt. I løbet af nogle spilgange skal man snakke med troldmænd, gamle elverne og shamaner, så man kan skabe balance igen

  • Pest! Der er kommet en sygdom til landet. (dramatisk musik)

6. Bannerkrigene 2
  • Elveren, som vandt flaget fra alle de andre, prøvede at gemme/destruere banneret, men på vejen blev han fanget, slået ned og bestjålet. Banneret er nu tilbage.

Steffen Jørgensen

d. 08. mar. 2013 kl. 07:53

Nå, det var da en rimelig ringe opbakning. Jeg har os kun hørt fra Jens(der tager Robert med), men fik ikke lige hørt hvad tid.

Steven Poulsen

d. 08. mar. 2013 kl. 09:01

Denner regner også med at komme på et tidspunkt

Rasmus Bjerrum

d. 08. mar. 2013 kl. 14:43

og jeg er optaget andet steds med at gøre klar til senere imorgen

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?