Forside > Online Forum > Gamers Weekend 11
Brugere Log på
Høng-Crewet

mad ?

jens watson

d. 24. maj. 2010 kl. 17:21

nu nærmer tiden sig igen til endnu et gamers, og jeg stiller nu det sædvanlige spørgsmål. Hvad kunne folk tænke sig at spise? og er der kommet folk til med allergier overfor visse former for mad?

jens watson

d. 02. jun. 2010 kl. 21:41

jep jeg tager grill med :) jeg henter den lørdag

Frederik

d. 03. jun. 2010 kl. 19:38

skal jeg også tage udstyr med? (grilltang eller/og grillstarter)

Josefine Lund Ludvigsen

d. 13. jun. 2010 kl. 20:20

Jens efterspurgte opskriften på bollerne , vi fik til morgenmad, så her er den:

Koldhævede boller
ca. 20 stk.

Ingredienser:
15 g gær
6 dl koldt vand
1 tsk. honning eller sukker
1½ tsk. groft salt
ca. 800 g mel

Fremgangsmåde
Aftenen før:
Smuldr gæren og rør den ud i vandet og kom salt og honning/sukker i. Rør gradvis mel i, til dejen har konsistens som en meget tyk grød (dejskeen skal kunne blive stående lodret op i midten af dejen).
Tildæk og lad den hæve i køleskab natten over.

Næste morgen:
Tænd ovnen på 190 grader. Sæt dejen på bageplade med 2 skeer. Lad den efterhæve ca. 20 minutter. Bages ca. 15-20 minutter.

Vil man have grove boller, kan man fx lade en del af melet være groft hvedemel, grahamsmel eller speltmel.
Man kan også komme havregryn i (var der i dem til GW) eller nødder, chokolade, alt muligt.

Der kan også bruges kærnemælk i stedet for vand, så bliver brødsmagen let syrlig, som hvis det var bagt af surdej.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?
Login med Facebook