Høng-Crewet
mad ?
nu nærmer tiden sig igen til endnu et gamers, og jeg stiller nu det sædvanlige spørgsmål. Hvad kunne folk tænke sig at spise? og er der kommet folk til med allergier overfor visse former for mad?
Lad os finde en grill frem og lave lidt pølser, bøffer og kartoffelsalat? Ish...
det lyder som en super ide. det er det vi gør.
:-)
Er der nogen af os der har adgang til grill + udstyr?
Jeg har desværre ikke umiddelbart...
Er der nogen af os der har adgang til grill + udstyr?
Jeg har desværre ikke umiddelbart...
Lyder godt :) men jeg har heller ingen grill.
(Ups)
Redigeret d. 25. May. 2010 kl. 19:26
Lyder som en rigtig god idé! :) Men skidt hvis vi ikke har en grill selvfølgelig!
jeg kan tage min med som jeg lavede på mit forrige skoleforløb.
hvor mange bliver vi forresten..?
Vi bliver 14
Vi bliver 16 :)
Tager du en grill med Jens?
Tager du en grill med Jens?
min far kan tage en kuglegrill med. den er ca. 54 cm i diameter.
jep jeg tager grill med :) jeg henter den lørdag
skal jeg også tage udstyr med? (grilltang eller/og grillstarter)
Jens efterspurgte opskriften på bollerne , vi fik til morgenmad, så her er den:
Koldhævede boller
ca. 20 stk.
Ingredienser:
15 g gær
6 dl koldt vand
1 tsk. honning eller sukker
1½ tsk. groft salt
ca. 800 g mel
Fremgangsmåde
Aftenen før:
Smuldr gæren og rør den ud i vandet og kom salt og honning/sukker i. Rør gradvis mel i, til dejen har konsistens som en meget tyk grød (dejskeen skal kunne blive stående lodret op i midten af dejen).
Tildæk og lad den hæve i køleskab natten over.
Næste morgen:
Tænd ovnen på 190 grader. Sæt dejen på bageplade med 2 skeer. Lad den efterhæve ca. 20 minutter. Bages ca. 15-20 minutter.
Vil man have grove boller, kan man fx lade en del af melet være groft hvedemel, grahamsmel eller speltmel.
Man kan også komme havregryn i (var der i dem til GW) eller nødder, chokolade, alt muligt.
Der kan også bruges kærnemælk i stedet for vand, så bliver brødsmagen let syrlig, som hvis det var bagt af surdej.
Koldhævede boller
ca. 20 stk.
Ingredienser:
15 g gær
6 dl koldt vand
1 tsk. honning eller sukker
1½ tsk. groft salt
ca. 800 g mel
Fremgangsmåde
Aftenen før:
Smuldr gæren og rør den ud i vandet og kom salt og honning/sukker i. Rør gradvis mel i, til dejen har konsistens som en meget tyk grød (dejskeen skal kunne blive stående lodret op i midten af dejen).
Tildæk og lad den hæve i køleskab natten over.
Næste morgen:
Tænd ovnen på 190 grader. Sæt dejen på bageplade med 2 skeer. Lad den efterhæve ca. 20 minutter. Bages ca. 15-20 minutter.
Vil man have grove boller, kan man fx lade en del af melet være groft hvedemel, grahamsmel eller speltmel.
Man kan også komme havregryn i (var der i dem til GW) eller nødder, chokolade, alt muligt.
Der kan også bruges kærnemælk i stedet for vand, så bliver brødsmagen let syrlig, som hvis det var bagt af surdej.