Forside > Online Forum > Forslag
Brugere Log på
Høng-Crewet

Se så at blive færdig med hjemmesiden...!

Milan Falsing

d. 20. dec. 2005 kl. 21:45

Undskyld den lidt grimme overskrift.. Er ikke særligt pænt af mig

Men anyway, seriøsiteten i den er rigtig nok...


Der mangler en profil, og bestyrelsen" siden bør opdateres med billeder og profil...

Bare lidt fra mig..

Steven Poulsen

d. 06. jan. 2006 kl. 10:53

Det er rigtig, at jeg har den udøvende magt (Denner har den såmend også, men bruger den heldigvis ikke). Jeg har dog ikke den dømmende magt. Bliver der lavet noget om på hjemmesiden, så bliver det ikke gjort, uden at der har vendt med Denner eller resten af Høng-Crewets bestyrelse.

Det er såmend fint du kommer med forslag Milan, men de er nødt til at være indstillet på, at dine forslag kan blive afvist. Nogle af dine forslag er såmend reele nok, men flere af dem er ikke, og de fremlægger dem alle ofte på dårlige måder.

Det kan godt være at nogle af dine forslag bliver implementeret på et tidspunkt, du har jo alligevel en del. Dog vil det først blive besluttet efter et møde i Høng-Crewet.

Camilla

d. 06. jan. 2006 kl. 11:42

Til Milan: ja min dag bliver let ødelagt når folk ikke kan tage et hint! hvis du forstår...

Milan Falsing

d. 06. jan. 2006 kl. 13:51

Steven:

Nogle forslag er gode, andre er mindre gode (eller passer mindre sammen med jeres/din idè for hjemmesiden). Men jeg ved jo ingenting, førend jeg rent faktisk har fået det forklaret... Det var også derfor jeg pressede på i den anden tråd, for at du selv skulle komme med nogle grunde til hvorfor der ikke kunne laves nogen ændringer.

- Og jeg var indstillet på at nogen af forslagene udviklede sig til debat. Men ikke til pure afvisning. Fordi så hænger det nemlig ikke sammen med ideen om at "vi skal komme med nye forslag"...

Det sidste har jeg lidt svært ved at tolke... Skriver du at jeg fremlægger dem på dårlige måder??

I så tilfælde, så vil jeg gerne vide hvor det går galt... For noget må være galt, når det udløser en regulær hetz imod mig, og mine forslag (og når Camilla går til så store yderligheder som, rent ud sagt at sige "Fuck af"....

Hvilket bringer mig videre til det næste...

Nej Camilla.. Det forstår jeg faktisk ikke...

Det ville jo være det samme som hvis jeg sagde at i aldrig måtte skrive på RR´s fora, og foreslå ændringer, links eller andre ting, blot fordi i ikke er medlemmer.

Og så lige en anden ting.. Jeg prøver altid på at holde mine indlæg diplomatiske og forsoningssøgende. Jeg prøver på at holde igen med brugen af udråbstegn, overdreven brug af spørgsmålstegn, og at uddybe mine indlæg. (Dvs. bruge 10 minutter istedet for 5)... Måske du skulle overveje at gøre det samme?

- Jeg har trods alt været "med" nede på skolen siden 1999, så jeg mener ikke jeg fortjener den behandling. Og når jeg ikke er medlem af foreningen, så ligger det til grund for de faktuelle forhold, nemlig at jeg skal ud og sejle, og ikke engang ville se skolen 6 mdr. om året.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?