Forside > Online Forum > Magic The Gathering
Brugere Log på
Høng-Crewet

Banding??

Daniel Andersen

d. 04. Mar. 2005 kl. 19:52

Hvad gør "Banding"??

Steven Poulsen

d. 04. Mar. 2005 kl. 22:47

Et creature med banding kan "slå sig sammen" med et andet creature, som ikke behøver at have banding. Creatures der er slået sammen angriber som en bande, altså som var de ét creature. Dette betyder at blokker modstanderen én fra banden, blokker han dem alle. Det er spilleren, der har lavet banden der bestemmer, hvordan skaden skal fordeles til bandemedlemmerne.
Alle de enkelte bandemedlemmers evner dur stadig, men hvis du f.eks. bander med et creature der har swampwalk, og modstanderen har en swamp, så kan han blot vælge at blokkere det bandemedlem der ikke har swampwalk, og blokkerer på samme tid automatisk for det creature med swampwalk, fordi den er med i banden.
Banden DELER altså ikke egenskaber, MEN de mister dem heller ikke. Med andre ord, hvis du bander med et creature, som f.eks. gør man må trække kort, hvis det bliver blokkeret, så er det blot én fra banden, der skal blive blokkeret, så bliver dette creature jo også blokkeret, og du kan derfor trække et kort.
Bliver et af bandemedlemmerne tager ud af kamp, enten ved ability eller ved at den får et lyn i hovedet, så kan skaden IKKE rykkes hen på et andet bandemedlem. De tæller altså kun som en bande i kamp.
Man kan også bande sine creatures, inden man forsvarer, således at man selv kan fordele skaden.

Hvis du føler du har styr på dit engelsk, kan du også læse om det her: http://www.essentialmagic.com/rule-general.html#502.10

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?