Forside > Online Forum > Figurspil
Brugere Log på
Høng-Crewet

warhammer 40k Campaign næste GW?

Frederik

d. 13. dec. 2009 kl. 16:16

jeg tænkte på, om jeg kunne lave en 40k campaign næste GW i stedet for en turnering? folk kunne skrive vilken racer de ville bruge her i tråden så jeg kunne mikse en lille historie. jeg har allerede ideen til navnet til campaignen:

the Assault on Black Reach

i kunne også give ideer til hvad der skal ske i campaignen og andet.

Steffen Jørgensen

d. 15. dec. 2009 kl. 10:55

En kampagne med en historie er en udemækret ide til turneringen.

Den skal jo bare skrues sammen, så det passer med at antal kampe pr. mand ikke bliver for voldsomt. F.eks. med sudden death som vi gjorde i fantasyturningen sidst.

Da GW er et foreningsarrangement, så tror jeg dog vi vil kræve at du blive medlem af foreningen for at få indflydelse på vores arrangement i denne stil.

Det kan vi dog lige vende på bestyrelsesmødet på lørdag.

Frederik

d. 15. dec. 2009 kl. 21:21

hvordan bliver man da medlem?

Steven Poulsen

d. 15. dec. 2009 kl. 22:32

Man bliver medlem ved at udfylde en tilmeldings-formular og aflevere den til mig eller Denner sammen med 250kr.
Du bør dog vente til det nye år, hvis du gerne vil være medlem af Høng-Crewet, da vores medlemsskab løber fra tilmeldingstidspunktet til igangværende år er slut. Med mindre du selvfølgelig gerne vil støtte op om os med nogle penge, så skal du selvfølgelig ikke tøve med at tilmelde dig.

Vi må lige tage op på næste bestyrelsesmøde (allerede på lørdag), om vi skal finde en måde folk kan tilmelde sig på uden at komme til Høng/Slagelse/Nørrebro. Man skal nemlig pt. aflevere tilmeldings-formularen underskrevet sammen med betalingen (som nævnt), hvorefter man får en underskrevet kvittering, fra den man indbetaler til.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?