Forside > Online Forum > Figurspil
Brugere Log på
Høng-Crewet

Male udfordring

Dennis Christensen

d. 04. feb. 2013 kl. 20:30

Steffen og jeg har aftalt en lille udfordring. Vi skal hver især nå, at male følgende inden næste Gamers:

Steffen : 2 Ogre Kingdoms Mournfang
Denner : 2-3 Empire Demigryphs

Andre der vil være med i udfordringen?

Steven Poulsen

d. 13. okt. 2013 kl. 17:19

Hold da op. Alt for fedt, Mads. Har du styr på Hordes reglerne? Så kunne vi også tage en sådan kamp på et tidspunkt. Har lidt Circle Orboros.

Til transport af min Warhammerhær har www.krmulticase.com taske med to kasser. Der kan man frit vælge skum-sammensætning, og de har skum-moduler, som tillader transport at store figurer.

Mads Andersen

d. 16. okt. 2013 kl. 20:10

Tak Steven! :) Ja, jeg har sådan nogenlunde styr på reglerne til Hordes. Jeg har læst regelbogen igennem én gang, og har derefter taget nogle mindre spil med Jens, der flød nogenlunde uden alt for mange regel-opslag i diverse bøger. Men der er mange af de mere specifikke ting, som hvordan de forskellige power-attacks fungerer,som jeg ikke lige har helt på plads endnu. Er helt sikkert med på at lufte mine trolde, når du er frisk på en kamp! :) Men jeg er også ret spændt på at møde dine elvere igen, nu du har fået ny bog!

Mht. tasker ville det være fedt at finde en løsning, der tillader transport af det hele i én taske, så tak for linket. Venter imidlertid lidt med at bruge super mange penge på sådanne luksus-løsninger. Værktøjskassen fungerer indtil videre ok; mine figurer overlevede turen frem og tilbage til Høng i går :)

Steven Poulsen

d. 17. okt. 2013 kl. 12:44

Ja, den nye bog har jo så også sørget for, at jeg mangler endnu flere malede figurer. Det er ikke helt samme hærsammensætning, der giver mening mere.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?