Forside > Online Forum > Figurspil
Brugere Log på
Høng-Crewet

Greatswords!

Mads Andersen

d. 18. mar. 2013 kl. 12:26

Jeg står over for at inkludere en enhed Greatswords i min Empire hær, og ville lige høre hvad I andre har af erfaringer med dem i 8th edition. Hvor stor en enhed ville I lave? Ville I opstille i horde-formation, eller i en anden formation?

Ifølge vores restriktioner kan jeg højest have 30 stk. i en enhed. Jeg er derfor i tvivl om det kan betale sig at gå i horde-formation, eller om jeg hellere skulle satse på f.eks. 7 bred og 4 dyb. Hvad gør I andre når I bruger dem?

Steven Poulsen

d. 22. mar. 2013 kl. 18:53

En character som joiner en enhed med stubborn, bliver også selv stubborn, så længe denne er i enheden. Så du vil også kunne udnytte en lords højere LD, hvis det var.
Jeg ville nok aldrig putte 40 af så dyre modeller i én enhed. Hvis de ikke allerede var det, så ville de meget hurtigt blive first target for al area-of-effect.

Mads Andersen

d. 01. apr. 2013 kl. 16:41

Ja, man kan heldigvis være lidt fleksibel med hvordan man stiller dem op fra gang til gang. En lord ville helt sikkert være sejt, evt. med Banner of Discipline også, for at få endnu højere lederskab. Men så skal man til at tage stilling til, hvilke karakterer man vil placere i enheden, for vil mene det er for meget både at smide generalen, BSB'en og en præst i samme enhed.

Dennis Christensen

d. 01. apr. 2013 kl. 18:01

I min main enhed af Halberdiers bruger jeg 1 Arch Lector(generalen)og 1 bsb med Banner of Discipline. Dette passer også fint ind i en enhed Greatswords.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?