Forside > Online Forum > Figurspil
Brugere Log på
Høng-Crewet

AoS scenery

Steffen Jørgensen

d. 24. aug. 2015 kl. 16:40

I forlængelse af AoS har GW lavet en del nye terræn og der er vist mere på vej.

Det kan ses her:
http://www.games-workshop.com/en-DK/Warhammer?Nao=12&Nu=product.repositoryId&N=102274+4294965636&qty=12&sorting=phl&view=table&categoryId=cat440002a-flat

Det er generelt ret fedt, omend meget af det mere ligner pynt end noget figurerne kan kravle rundt på. Undtaget den KÆMPE chaos borg man kan købe.

Jeg overvejer at købe disse to til min mordheim samling:
http://www.games-workshop.com/en-DK/Dreadfire-Portal-and-Eternity-Stair

Ville de passe ind efter jeres mening? 250 kr. er ikke så galt igen, da de ser ret fine ud imo.

Steven Poulsen

d. 24. aug. 2015 kl. 21:21

Det er jo et spørgsmål om finde på en historie. Så burde de sagtens kunne passe ind.

Byen havde længe været i moralsk forfald, så mon ikke nogle i den periode kunne have bygget sådanne bygninger? Du skal dog nok male dem lidt mere tævede/brændte/beskidte, så de passer ind i temaet: "meteor smadret middelalderby" :)

Den ene kunne være bygget af en dommedagskult. Den anden af troldmænd som uden frygt kunne tillade sig at eksperimentere lidt.

Mads Andersen

d. 25. aug. 2015 kl. 18:56

Jeg tror godt de kunne passe ind! Hjertet af Mordheim var jo der the Dark Master (Be'lakor, den første dæmonprins) holdt til i et stykke tid, så hvad enten de bygninger er opstået gennem mørk magi eller bygget af virksomme kaos kultister, så ville det sagtens kunne give mening. :)

Jeg har selv kigget en del på de nye Baleful Realmgates, der dog lige er et hak dyrere (350 kr.). Jeg synes de ser fede ud, de har sjove regler til AoS, og eftersom portaler af forskellig slags allerede har været en del af terræn-tabellen i 8. ed., ville man nok også kunne bruge dem som terræn i almindelige Warhammer kampe.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?