Forside > Online Forum > Regler
Brugere Log på
Høng-Crewet

Guder

Josefine Lund Ludvigsen

d. 21. Feb. 2006 kl. 17:27

Camilla nævnte noget med guder i den første tråd, men der er ikke rigtig kommet andre kommentarer, end at det er en godt idé, så nu har jeg oprettet en tråd til guder.

Jeg vil gerne høre nogle forslag til:
Antal af guder (Camilla foreslog 5-10)
Hvilke guder det kunne være, nogle helt nye, nogle vi har spillet med før osv.
Hvordan de skal deles op – en god og en ond gruppe guder? Skal de stå for hver deres ting, fx frugtbarhedsgud, krigsgud, rejsegud? Eller skal de dække over flere af de samme ting bare på forskellige måder?
Osv.

Kom med nogle idéer til hvilke guder i godt kunne tænke jer :)

Steffen Jørgensen

d. 08. Mar. 2006 kl. 10:57

Goodie!!!

Glaeder mgi til at der kommer noget fast ud "plotte" fra!

Dejligt arbejde gilrs

Camilla

d. 08. Mar. 2006 kl. 11:48

Takker takker, men noget skal man jo bruge sine dansktimer til når man gennemgår minimalisme og surrealistisk 90er-litteratur
Navn til rejseguden kan vi jo snakke om på lørdag (og nej Josefine, jeg er overbevist om at du har udtalt det helt rigtigt, synes nemlig heller ikke selv at det var det fedest klingende navn, men skrev bare alle de muligheder op som jeg havde fundet og som ikke var alt for lange).
Ang. guder så har jeg tænkt på at de skulle være antropomorfe (hedder det det? ), eller om der kun var når de kom ned på jorden (og at de derfor havde en anden form i "himlen" og evt. havde flere "udklædninger" på jorden?)

Og til skabelsen af verden:
Himlen skabte jorden og solen skabte månen ???

Camilla

d. 08. Mar. 2006 kl. 12:00

Og nå ja, det har jeg helt glemt:
Bealu (død) og Fandung (fristelse) ville efterfølgende prøve at lave deres egne elvere, disse skulle dog være ondskabsfulde og krigeriske, og derfor stjal de en lille del af Gárwigs (krig) styrke for at lave disse onde elvere. Men eksperimentet gik galt og i stedet for fik de lavet noget "grønt snask" (bedre kendt som trolde, orker, goblins etc.) - og ja på den måde blev de onde væsner på jorden til (Bealu og Fandung havde selvfølgelig ikke noget imod disse herlige væsner, det var jo trods alt deres "børn")
...kom jeg lige i tanke om

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?