Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Mafia Big Time 2007

Steven Poulsen

d. 10. Aug. 2007 kl. 12:21

Mafia Big Time 2007 bliver afholdt d. 12. - 14. oktober.

Hovedarrangøren har ringet og spurgt, om (store)Mads og jeg er friske på at være FBI igen denne gang. Så der bliver helt sikkert noget i år.

Hvor mange fra Høng-Crewet er friske på Mafia Big Time 2007?

For dem der ikke ved hvad det er, så er det et alternativt live rollespil, som finder sted omkring år 1929 i Chicago. Det er umiddelbart efter at Al Capone er røget i spjældet, så resten af byens mafia familier konkurrerer nu om at blive "top-dog".
Hvert hold er derfor en mafia familie, som selvfølgelig har et dække af en slags (Høng-Crewet har været bl.a. Blomsterhandlere og Café). Hvert medlem af en familie har så et erhverv (klasse), som starter på niveau 1 (level 1), og kan så igennem spillet stige i niveau og blive sejere til erhvervet.
Eksempler på erhverv der har været i de forgangne år (der kan komme ændringer i år): Don, Regnskabsfører, Bodyguard, Snigmorder, Smugler, Kroejer og Gambler.
Spillet er delt op i runder (på 4 timer mener jeg), og hver runde har man så nogle forskellige ting at gøre, alt efter hvilket erhverv man har.
Der er ret meget spil i det, men det er op til spillerne at blande rollespil ind i det, og gøre det en hel del sjovere.
For at gøre det hele lidt mere spændende, så er der både Politi, FBI, MI (Murder Inc.), journalister, borgmester og andre NPC´er, som pisker en stemning op. Alle andre end FBI kan selvfølgelig bestikkes til alt muligt. Alliancer kan dannes og brydes med andre familier, og der er generelt en hel del magtspil igang.
Når spillet slutter søndag eftermiddag, så tælles der point op baseret på forskellige ting, som f.eks. penge, zoner i byen (man spiller i det meste af Hjørring by) og rollespil (både bedømt af NPC´er og af andre familier).

Så tilbage til spørgsmålet: Er du frisk på at være med i en Høng-Crewet mafia familie?

Milan Falsing

d. 25. Sep. 2007 kl. 16:18

Allan, både Don og bogholder er vist besatte.. Men hvis det er, så tvivler jeg på det gør noget vi er to bogholdere? ;)

Rettet d.2007-9-25 17:19:17 af Milan Falsing

Dennis Christensen

d. 25. Sep. 2007 kl. 16:34

Man kan ikke være 2 bogholdere, beklager. Hvad med advokat Allan som cover, og så smugler eller gambler som proffesion

Allan larsen

d. 26. Sep. 2007 kl. 11:50

Hmmm.. Det lyder faktisk som en god idé Denner. ;)

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?