Forside > Online Forum > Scenarier
Brugere Log på
Høng-Crewet

Noget om Helte 27-31 juli

Stephan Melin

d. 21. Jan. 2011 kl. 19:27

En gammel baron ligger for døden, og uden arvinger, og derfor har han besluttet sig for at give sit gods og sine jorder, til den Helte-gruppe der viser mest værdig. Rundt om baronens gods kommer helte-grupper fra nær og fjern således for at strides, løse udfordringer, konkurrere, og finde ud af, hvem der er værdig til baronens gods.

Som spiller kan du spille Helt, som del af en helte-gruppe (4-7 individer). Her vil spillet være centreret omkring plot/quest-løsning, PVP (Player versus Player) med de andre helte-grupper, og forsøg på at vinde scenariet!

Du kan også spille i Byen, hvor spillet vil centrere sig om alt fra kaffe-kage spillet, til immersionisme. Byen er et billigt alternativ, som retter sig mod dem, der ikke er vild med at slås og løse quests. Spillet vil handle om konflikt og intrige mellem byboerne, og interaktion med helte der skal købe forsyninger, vil have quests, osv.

Sidst men ikke mindst kan du spille NPC. Det er det billigste alternativ. NPC´ers tidsforbrug veksler mellem at være "på opgave" i marken, med et hold af andre NPC´er, for at lege monstre, quest-givers o.lign, og at spille X-BOX og PC med en vandpibe og en sodavand i mesterbunkeren.

Der kan findes meget mere på vores hjemmeside http://rollespilsfabrikken.dk/noh/

Vi håber det har interesse og vi ser nogen af jer til sommer

Mvh

Casper, René, Troels, Tue & Stephan

Steffen Jørgensen

d. 16. Jun. 2011 kl. 04:44

God ide. Jeg ser store perspektiver i at blive hyret til at forevige deres episke gerninger og så blive betalt af andre til af fucke dem op :)

Rasmus Bjerrum

d. 16. Jun. 2011 kl. 04:56

jeg har betalt og er med på helte holdet med carsten anne og nadja

Steffen Jørgensen

d. 16. Jun. 2011 kl. 18:30

Yay - Jeg har fået bekræftelse fra alle nu, så vi er 4 tilmeldt til heltehold og 10 tilmeldte til byboere.

Hurra for det. Så afventer jeg bare feedback fra arrangørerne.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?