Forside > Online Forum > Off Topic
Brugere Log på
Høng-Crewet

Crysis..!!

Mikkel Ottendahl

d. 06. Nov. 2007 kl. 14:28

CRYSIS er så FEDT. det er et nyt pc spil til pc,x-box 360 og ps3. det er ea der udgiver det. det kommer den 15/11 tror jeg nok. men det er stadig..for nice!! her er lige nogle links til trailern og deres hjemme side..!! det har den fedeste grafik (samme grafik som assasins creed) den køre på cryengein2 som gør at man kan skøde dæk på biler mens de køre og så vælter bilen og det er bar for nice.. du kan smadre huse. træer biler mm. jeg glæder mig så meget at det kommer ud.. men du skal have en pc (ikke laptop(bærbar) for der er grafik kortet ikke checket) men det skal minimum være navidias nye geforce 8800 du skal have (minimus pris for det er ca 2.000) men ellers syntes jeg selv at det er det værd. jeg vil selv bytte det ud med wow.. for wow er bar blivet lidt for kedeligt! men i skal se hvordan det er, og skriv lige hvad i syntes om spillet.

linksne:
http://www.crysis.dk/
http://www.gametrailers.com/player/27393.html




Rettet d.2007-11-6 14:40:26 af Greve

Steven Poulsen

d. 07. Nov. 2007 kl. 14:00

Du taler som du har forstand Mikkel. Det er både skægt og alarmerende at læse din post.

Kan du ikke prøve, at forklare uddybende for mig hvad gameplay er? Hvad er din definition af gameplay?

Og læs gerne lige dine poster igennem for stavefejl og slåfejl inden du poster dem. Jeg kan anbefale alle at følge med i deres dansk timer i skolen.

For at svare på dine spørgsmål:
- Escape from Paradise City: Tror det er rigtig sjovt i multiplayer, har mine tvivl i forhold til single player, men det er jo meget individuelt. Det kan jo være du finder ting sindsygt sjove, som jeg finder kedelige. Og omvendt (helt sikkert omvendt )
- World in Conflict er ikke en C&C wannabe. Man bygger f.eks. ikke baser i World in Conflict.

Mikkel Ottendahl

d. 07. Nov. 2007 kl. 15:06

ok.. men intet slå C&C jeg gentager INTET!! (i den genre, tidsalder(spillet er i)), men jeg er morsom. det er mit image..

ps. english is the future!!

Rettet d.2007-11-7 15:13:9 af Greve

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?