Forside > Online Forum > Off Topic
Brugere Log på
Høng-Crewet

Ny aktivitetskoordinator i Landsforeningen Bifrost

Morten G. Petersen

d. 06. Apr. 2011 kl. 11:14

Hej!


Jeg er landsforeningens Bifrosts nye aktivitetskoordinator. Jeg hedder Morten, og jeg er netop tiltrådt stillingen hos Bifrost.
Jeg skriver herinde for at gøre jer opmærksom på min tilstedeværelse, da jeg blandt andet står til rådighed med at hjælpe projekter til verden og hjælpe med kontakten til kommuner og lignende.

Jeg vil holde øje med denne tråd, men vil ikke aktivt følge med herinde på jeres forum – omend jeg følger med på rollespil.dk og på RPGforum.dk – men I kan komme i kontakt med mig på aktivkoordinator@gmail.com eller på telefon 77348725 / 25151865.

Lige nu er jeg i gang med at sætte mig ind i masse regler og retningslinjer for DUF og andet godt, men jeg ser frem til at høre, hvilke spændende ideer, som I barsler med. Hvad for noget rollespil - eller anden Bifrost-aktivitet - skal der søsættes inden for det næste halve år?
Vi søger ideer til de små ting, der ikke koster noget, til de sjove projekter, som koster lidt småpenge, og til de vilde projekter, hvor der skal fundraises store midler. Der må gerne tænkes vilde tanker og praktiske ideer.

I kan f.eks. komme med jeres forslag og ideer i denne tråd på rollespil.dk (http://rollespil.dk/forum/den-nye-aktivitetskoordinator-bifrost ) eller oprette en helt tredje eller sende mig en mail: aktivkoordinator@gmail.com

Med venlig hilsen
Morten G. Petersen

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?