Forside > Online Forum > Off Topic
Brugere Log på
Høng-Crewet

Rollespilssommerlejr for børn og unge

Morten G. Petersen

d. 06. May. 2011 kl. 14:56

Landsforeningen Bifrost afholder Rollespilslejr for juniorrollespillere d. 20.-24. juli. Arrangementet sker i samarbejde med Rollespilsfabrikken og Tempus Vivo.

Sommerlejren er et spændende tilbud for børn i alderen 6-16. Vi hygger og spiller en masse rollespil i en stor spejderlejr på Sjælland. [url]http://www.rollespilslejr.com[/url]

Der vil være erfarne arrangører fra både Rollespilsfabrikken og fra Tempus Vivo. Rollespilslejren samler både børn på tværs af de mange rollespilskampagner, og deltagere, som ikke har prøvet andet end en smule rollespil her og der. Nu er chancen for at få prøvet en masse forskellige rollespil.

Pris
Det koster 2000.- at deltage i hele arrangementet, og børn kan tage deres forældre med gratis. Prisen dækker al forplejning, overnatning udstyr, og man er velkommen til at medbringe eget udstyr.

Hvor og hvornår
Rollespilslejren finder sted på spejderlejren Klinteborg, Fårevejle, og der er både eng, skov og strand i nærheden. Overnatning sker på sovesale og på individuelle værelser.
Rollespilslejren er 20.-24. juli 2011.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig Rollespilslejren og læse mere om os på vores hjemmeside: [url]http://www.rollespilslejr.com[/url]
Tilmeldingsfristen er d. 15. juni 2011.

Kontakt
Du kan kontakte os på info@rollespilslejr.com eller på telefon: Claus Raasted (formand for Rollespilsfabrikken) 2234 2480 eller Flemming Jacobsen (hovedarrangør) 2624 0726.

Hvem
Sommerlejren afvikles af Rollespilsfabrikken og Tempus Vivo, der er foreninger med mange års erfaring i at arrangere rollespil. Arrangementet afholdes af landsforeningen Bifrost, landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge.


Bifrost - http://www.landsforeningenbifrost.dk, http://www.rollespil.dk
Rollespilsfabrikken - http://www.rollespilsfabrikken.dk/junior
Tempus Vivo - http://www.tempusvivo.dk



Med venlig hilsen
Morten G. Petersen

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?