Forside > Online Forum > Ris/Ros
Brugere Log på
Høng-Crewet

Hvordan får vi flere herind oftere?

Steffen Jørgensen

d. 07. Apr. 2005 kl. 07:27

Ja! Det er da ærgeligt at Steven endelig har fået banket en super fed hjemmeside op med et fungerende forum og så er der næsten ingen der kigger herinde...

Min teori er at hvis vi første få flere til at kigge herinde og se at det sker noget, så skulle de meget gerne få lyst til at kigge igen og så på den måde selv begynde at være aktive herinde...

Hvordan får vi flere til at gøre det?
Vi kan ikke tatovere hjemmesiden på folk, men ville det hjælpe at give sedler med hjem, som kort opfordrer dem til at gå herind og kigge?

Steven Poulsen

d. 07. Apr. 2005 kl. 12:34

Jeg tror problemet ligger i, at vores medlemmer ikke er så internet-vante, som nogle af os andre. De er måske også lidt forsigtige med at give deres holdninger til kende, da de måske ikke mener, at de har noget specielt at sige.
Der er også nogle stykker fra live, som ikke har internet derhjemme, og derfor stort set aldrig er på nettet. Sørgeligt men sandt.

Det er svært at gætte sig frem til svaret, så jeg synes vi skal spørge dem. Det gør vi denne lørdag, og så må vi bare håbe, at folk tør svare, og svarer ærligt.

Daniel Andersen

d. 09. Apr. 2005 kl. 20:50

Det kan måske have noget at gøre med at folk, er bange for at ødelægge det for de mere erfarende spillere.

Har ikke selv været så aktiv, fordi vi har lavet forberedlse til projekt i uge 15.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?