Forside > Online Forum > Ris/Ros
Brugere Log på
Høng-Crewet

Lav hjemmesiden om.

Milan Falsing

d. 20. Dec. 2005 kl. 21:54

Et helt konkret foreslag er;

- Lav hjemmesiden helt om...

Hvad mener jeg?

- Baggrunden skal være mere lys, og mindre dyster.

- Foraet skal være bredere, og der skal flere forskellige moderatorer på.

- vores "polls" skal enten bruges til noget helt konkret, eller droppes. (Som det er nu, har ikke en eneste af dem været brugt til noget konkret..)

- Guides siden skal laves om, og der skal opsættes noget på den af vores eget. Ellers kan den lige så godt flyttes ind under "links".

- Vi skulle måske lave vores egen verden, og vores eget regelsæt, og derfor også lave et link til vores ugentlige "kampagne". (Hvis vi kan få nogen til at lave det..??)

Bare lidt ideeer fra mig.. :)

Allan larsen

d. 22. Dec. 2005 kl. 13:48

Milan, Denner har spurgt dig om hvad der skulle være bedere på foraet og de andre ting har han jo svaret på, så medmindre det er dig der tolker det forkert, så kan jeg ikke se problemet.

Milan Falsing

d. 22. Dec. 2005 kl. 15:31

Hvad vil jeg gerne have ændret på foraet?

Flere ting:

- Foraet bør gå helt ud i højre side.

- Foraet bør ikke have en farve der singalerer afvisning. En lysere farve (helst helt hvid) ville være bedst.

- Der bør være flere moderatorer, således at foraerne er mere upartiske, og således at det ikke kun er Steven der står som "enevældig".

Dernæst er mit problem følgende:

- Steven er enig i det Denner har skrevet... og en af tingene er bl.a.

"
Kampagne : NEJ. Vi har stemt om dette før, og da Slagelse alderede er ved at sætte noget på benene, så er der ingen grund til, at vi gør det samme.
"

Det er en afvisning, og Steven har blot erklæret sig enig i det.

Denner har misforstået mit spørgsmål omkring kampagne, i og med at vi faktisk "kører" vores egen kampagne hver gang, i og med at vi har live hver Lørdag.

Denner har desuden ikke skrevet nogen "konkrete" erfaringer eller opfattelser. Til spørgsmålet omkring baggrunden har han blot skrevet "Smag og behag". Det er måske nok rigtigt, rent teoretisk, men rent praktisk, så vil der jo altid være noget som folk er mere enige om, end andet...

Stevens svar: "se det Denner har skrevet", kan jeg jo i princippet bruge til hat og briller, med mindre Steven og Denner er 100% enige, og det tyder (i mine øjne) mere på at Steven ikke gider bruge tid på at debbatere. En ting som vi ellers ihærdigt er blevet opfordret til...

Og Allan, med mindre du også er enig med Denner, og derfor også Steven, så kan jeg slet ikke se hvad dit indlæg egentligt skal bruges til?

Men sådan rent ligeud, så er jeg ligeglad. Jeg skal snart ud og sejle, så kommer alligevel ikke til at bruge hjemmesiden. Hvis i ikke vil have noget ændret, så er det fint med mig. Det er jeres hjemmeside. Jeg prøver bare på at hjælpe.

Steven Poulsen

d. 22. Dec. 2005 kl. 16:36

Hehe, du er fandeme en kælling Milan.

Lad mig tage dine punkter punkt for punkt:
-Foraet har ingen grund til at gå helt ud i højre side. Hvis den højre menu blev fjernet ville siden blive uligevægtig. Hvis det kun skulle gælde foraet, så ville det virke underligt, at man ikke længere kunne logge af osv. Og igen ville der være uligevægt.

-Siden hvornår har blå signaleret afvisning? Blå signalerer afslapning. Dit forslag med hvid holder heller ikke. Hvid er en alt for kraftig kontrast at have på så stor en flade. Det er ikke behageligt at sidde og læse på hvid baggrund på en computerskræm.

-Der er ingen grund til flere moderatorer på nuværende tidspunkt. Jeg kan fint holde styr på foraet selv. Jeg sletter alligevel ikke noget fordi jeg føler det, men kun hvis det er fordi det ikke længere har relevans, og så announcer så det som regel god tid før, så hvis folk har noget imod det, så har de mulighed for at sige det.

-Selvfølgelig har jeg erklæret mig enig med Denner ang. en Høng-Crew kampagne, jeg var med til generalforsamlingen, hvor det blev vedtaget, og jeg stemte selv imod forslaget.

-Det Live vi har hver lørdag har intet med en kampagne at gøre, og dit argument holder derfor ikke.

-Denners "smag og behag" spørgsmål er reelt nok. Også i praksis. Hvis du havde kigget trådende igennem, så har jeg startet en, hvor vi har talt om hvorvidt vi skulle ændre udseenet, og der synes folk det nuværende er pænt.

Sådan, så skulle jeg have svaret på det hele. Håber dit kællingegen er tilfreds nu . Du ønskes en god jul og en god sejltur!

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?