Forside > Online Forum > Figurspil
Brugere Log på
Høng-Crewet

Nye Wood Elves

Steffen Jørgensen

d. 30. Apr. 2014 kl. 08:43

Til dem af jer, som ikke allerede har set det:
http://www.powerfist.dk/forum/index.php?topic=76904.msg1029752;boardseen#new

Der er nye wood elves på vej, og de ser ret lækre ud. Det ser ud til at der er en ny "rød tråd" i alle de tre elverhære.

Billeder og regler:
http://eltallerdeyila.blogspot.com.es/2014/04/elfos-silvanos-segunda-oleada.html

Skal man have en ny hær ?

Mads Andersen

d. 30. Apr. 2014 kl. 17:21

Hmm. Jeg er faktisk ikke imponeret. Wardancerne ligner mere eller mindre sig selv synes jeg (hvilket er helt ok), men GW griber igen muligheden for at nå helt nye højder for prisen på en plastikenhed.
Deres treeman ligner ikke et træ synes jeg, men nærmere en rynket dæmon i en ødelagt futuristisk rustning, og der er så mange små kviste og andet gøgl, at jeg ikke kan se, hvordan man skal kunne transportere den til en kamp uden at mindst et par stykker risikerer at knække.

Steffen Jørgensen

d. 30. Apr. 2014 kl. 17:40

Enig med mærkelige ting på figurerne, men det synes jeg nu kun er positivt, for de fleste ting er altså ret fede detaljer. Se bare den falk som den nye hero har flyvende fra sin hånd - Det er da ret fedt.

Jeg er ikke helt enig i det med priserne... 240 kr for 10 eternal guards/wildwood rangers eller 230 kr. for 5 af de der dådyrryttere er da okey?

Det er fx billigere end de nye witchelves(350 kr. for 10 stk) og kun 30 kr. dyrere end de nye warlocks/dark riders(200 kr. for 5 stk) og dådyrrytterne er efter min mening langt federe modeller end DEs darkriders/warlocks. 370 kr. for en treeman model, der kan samle tre forskellige modeller synes jeg heller ikke er helt skævt...

Prisen på wardancers er præcis det samme som den var før og der er tale om præcis de samme figurer(10 af metalt og en hero i finecast).
Redigeret d. 30. Apr. 2014 kl. 17:42

Mads Andersen

d. 02. May. 2014 kl. 20:47

Heh, ok, my bad :) jeg havde ikke kigget ordentligt efter og troede, at wardancerne var en ny plastik enhed. Troede GW var stoppet med metalfigurer. Så jeg trækker anklagen om nye højder af grådighed tilbage.
Nu har jeg også lige hurtigt skimmet de andre figurer, og deres elvere ser faktisk fede nok ud. Men kan stadig ikke lide den nye treeman.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?