Forside > Projekter > Gode afbræk
Brugere Log på
Høng-Crewet

Steffens Bretonnia Lord

Steven Poulsen

d. 15. feb. 2016 kl. 22:34

Steffens Lord har været undervejs længe. Det gik faktisk rigtigt hurtigt til at starte med, og det var fornøjeligt at male. Lige indtil jeg fik malet halen og hårene ved hovene. Dem var jeg ikke sikker på, at jeg var tilfredse med, og fordi jeg ikke lige kunne komme på nogen bedre løsning, så blev male-arbejdet ofte udskudt til fordel for noget andet.

Nu har Steffen så inviteret på noget hyggelig-maling-dag, så jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke fik ham her med i færdig stand. Så nu blev han malet færdig, og kan her præsenteres i hele sin fine figur.

Tak for lån af figuren, Steffen. Undskyld at jeg har holdt på ham så længe (om end du ikke har haft så fandens travlt med dine Bretonnia i lang tid nu. Lad os se om The 9th Age kan rette op på det)

Steffen Jørgensen

d. 16. feb. 2016 kl. 08:51

Uh uh uh...
Han er fin! Nu glæder jeg mig rigtig meget til lørdag

Jeg har faktisk haft min ene trebuchet fremme og arbejdede også med den i ca. 15 minutter indtil jeg lagde den væk til fordel for mine warmachine figurer (du kan give Jens skylden), men jeg har helt klart en ide om kun at tage figurer med til 9th ed til næste gamers.

Steffen Jørgensen

d. 16. feb. 2016 kl. 16:20

Btw. hvordan har du malet den gule farve? Den ser mere gul ud end det jeg plejer at lykkedes med...

Steven Poulsen

d. 16. feb. 2016 kl. 20:28

Billedernes gule er en kende mørkere end virkelighedens gule, men det får du jo at se på lørdag.
Det er lang tid siden, at jeg har malet det gule, men jeg har uden tvivl startet med den gule Foundation "Iyanden Darksun", og så arbejdet oven på den.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?