Forside > Projekter > Gode afbræk
Brugere Log på
Høng-Crewet

Eriks Hus

Steven Poulsen

d. 28. apr. 2019 kl. 09:37

Eriks 3D printer kører jo non-stop og spytter det ene flotte stykke terræn ud efter det andet. At han tilmed også maler dem alle er noget af en bedrift.
Jeg ville også gerne prøve at male sådan et 3D-printet stykke terræn, og spurgte derfor Erik, om han havde et print, som jeg måtte male for ham. Han stillede dette hus til rådighed.

En særlig udfordring for dette projekt var selve malingen. Jeg valgte at bruge de billige tube-malinger, som vi havde liggende. Dette betød, at jeg havde langt færre farver til rådighed, med mindre jeg begyndte at blande selv. Så det kastede jeg mig selvfølgelig over.
Kun to farver på bygningen er ikke-blandede farver: Det brune til træværket og det lyse grønne på de kalkede vægge.
Metallerne er GW-maling. Det kunne jeg ikke lige trylle frem med alm. maling :P

Bindingsværk som stikker ud af væggen, er et helvede at male. Der er vildt mange små kanter, og ikke alle steder har printeren fyldt helt ud mellem "træet" og væggen.

3D printeren printer i lag, og dette ses tydeligt, når man arbejder med bygningen. Men så snart bygningen står lidt på afstand er det ikke noget man lægger mærke til.

jens watson

d. 12. jun. 2019 kl. 12:25

Flot arbejde :)

Steven Poulsen

d. 14. jun. 2019 kl. 13:43

Tak. Jeg har efterfølgende hørt fra både håndværkere og bygningsingeniør, at sådan noget bindingsværk, som ikke ligger plant med resten af muren, er noget makværk. Så det er sidste gang, at jeg maler sådan noget :)

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?