Forside > Projekter > Stevens kamphandske
Brugere Log på
Høng-Crewet

Syning

Steven Poulsen

d. 26. feb. 2015 kl. 20:45

Så er handsken ved at tage form.
Jeg måtte lige sprætte de sammensyede fingre op og prøve forfra. Jeg havde nemlig fået strammet dem for meget, så de var blevet lidt underlige :)

Jeg er også begyndt på læderforstærkningerne. Den første er syet på. Det kommer dog til at tage lidt tid, for der skal bankes huller igennem forstærkningens nuværende huller, og jeg kan kun banke (larme) i Annas vågne timer, hvor jeg ofte også har andre forpligtelser.

Det går dog fremad, og det bliver lidt spændende at få sat handske i. På skabelonen som man downloader er der kun fire fingre, da en yderste er bred nok til både lillefinger og ringfinger (så det har jeg lavet), men selve guiden indeholder alle fem fingre. Både guiden og skabelonen har også forstærkninger til fem fingre, men jeg håber på, at det kommer til at passe alligevel.
Josefine havde faktisk købt nogle hansker, som jeg kunne have indeni, men de havde en uheldig syning lige oven på min pegefinderkno, hvilket hurtigt gav rød kno, så det ville slet ikke være udholdeligt i kamp.

Steffen Jørgensen

d. 27. feb. 2015 kl. 08:10

Aha, nu kan jeg snart se hvad det skal blive til.
Pænt lang F-finger du får dig :)

Men det ser godt ud. Super fint med forskellige farver til de forskellige lag læder!

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?