Forside > Projekter > Stevens Malifaux
Brugere Log på
Høng-Crewet

Coryphee & Duet

Steven Poulsen

d. 29. Nov. 2017 kl. 14:16

Med disse to figurer ville jeg prøve noget komplimentær-farve-harmoni. Her maler man hovedsageligt med en farve, og så bruger man en smule af den farves komplimentærfarve.
Jeg synes ikke helt, at det lykkedes for mig, men de blev ikke grimme, så de undgår spritten. Det handler jo først og fremmest om at få malet en masse, og så lære af fejlene. Her var fejlen, at jeg ikke ramte farverne ordentligt.

En ting som til gengæld lykkedes: Magnetisering.
Disse to figurer starter nemlig et spil med at rykke rundt hver for sig, men kan i løbet af spillet slå sig sammen på en større base. Så i pakken er der to figurer, men tre baser. Den store base er dog kun en lille smule større end de små, så de kan ikke bare sættes ovenpå. Normale mennesker køber nok to pakker, så de både har dem hver for sig og samlet. Min løsning blev derimod at magnetisere dem, så jeg kunne flytte dem fra de små base og over på den store. Med deres bitte-små føder måtte jeg dog finde noget større, som de kunne limes fast på, som jeg så kunne bore huller i til magneter. Dette satte også standarden for resten af bandens baser, da de jo alle skulle se nogenlunde ens ud.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?