Forside > Projekter > Stevens Malifaux
Brugere Log på
Høng-Crewet

Oxfordian Mage 3

Steven Poulsen

d. 30. Jun. 2018 kl. 13:09

Den sidste Oxfordian mage. Når nu da de andre mages farver var hhv. lilla og grøn, så var der ikke mange farver tilbage at vælge imellem. Skulle det være blå-grøn eller skulle vi over i det røde? Jeg besluttede mig for, at det røde ville skabe for mange associationer til Guild (en anden fraktion), så udgangspunktet var blå-grøn.
Da jeg så havde malet alt andet end de magiske flammer fra hænderne skulle der vælges en magi-farve. Jeg selv havde tænkt lyseblå, men jeg forhørte mig lige hos konen først. Hun foreslog først orange, men det ville stride imod mine mages farvetemaer. Så valget var mellem grøn og blå.
Konen mente grøn, da en lyseblå ville være for neutral i en allerede meget blå figur. Så det blev den grønne. Dette ved jeg ikke helt, om jeg er tilfreds med efterfølgende. For det første var den grønnes dækkeevne alt for god, så jeg synes ikke lyseffekten blev lige så god, som på de andre. For det andet synes jeg faktisk ikke at en grøn magi er særlig repræsentativ for disse troldmænd. Men jeg prøver at sælge det til mig selv ved at huske på, at de har en trigger til deres nærkampsangreb, som genererer en Soul Stone. Det kunne da godt være med en grøn lyseffekt

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?