Forside > Projekter > Rule Bretonnia
Brugere Log på
Høng-Crewet

En sjælden sejr

Steffen Jørgensen

d. 18. aug. 2014 kl. 07:37

Efter næsten kun at have spillet mine ogres i meget lang tid(tror det er 6-7 måneder siden jeg sidst rørte mine brets) var tiden kommet til at støve lanser og heste af.

Steven indvilgede i en ETC kamp mod mig med hans DE. I ETC er brets "begunstiget" af at have 100 pts. mere end de andre og ellers ingen restriktions.

Jeg valgte at prøve en "konkurrenceliste", som jeg har fundet lidt inspiration til på nettet(der er stort set kun et build som "alle" spiller med brets for tiden). Kort sagt bestod den af:

- 12 KoTR m. +LD banner, Lord(1+ re-roll AS og HKB), BSB(1+ re-roll AS), Paladin(1+ AS), Lvl 4(silver mirror + stubborn)
- 9 KE m. S6 banner, Paladin(1+ AS), lvl 1 damsel(Scroll)
- 2 x 6 KoTR
- 42 Men at Arms
- 6 Mounted Yeomen
- 3 Pegasus Knights
- 2 x Trebuchet

Hele hæren blev stillet i figurer omend mange af ridderne kun var repræsenteret med en hest og jeg lånte en wizard på hest af Steven.

Steven stillede op med en ren malet hær, hvilket var rigtig fedt, men ikke særlig effektivt(jeg tror ikke der var en eneste ETC restriktion han var i nærheden af at udfylde). Som jeg husker hæren bestod den af:

- Cauldron of blood
- Lvl 4 trylle dame
- BSB med 2+ AS og anti helte sværd
- 20 Spearmen
- 20 Pirater
- 2 x 10 Crossbows
- 10 Cold one Knights
- Hydra
- Chariot
- Bolttrhower
- 6 Harpies
- 5 Scouts

Steffen Jørgensen

d. 18. aug. 2014 kl. 08:42

Hvad lærte jeg?

Først og fremmest kan brets godt vinde kampe. Steven var dog til dels uheldig og så havde hans hær ikke meget der udgjorde en reel trussel mod mig. Hans lvl4 general var nok den største trussel sammen med boltthroweren, hydraen og de 10 knights. Da både hydra og generalen var væk efter tur 1 og han kun have en boltthrower med, så var det reelt meget op ad bakke for Steven i kampen, så det var ikke nogen særligt lige kamp.

Et par gode læringspunkter var der dog.

1 – Pegasus knights kan godt bruges som chaff. Selv om de er rimelig dyre, så udgør de en stor nok trussel til at modstanderen skal gøre noget ved dem, hvis de flyver frem(vanguard), så de kan angribe i tur 1.

2 – Bønder kan godt bruges uden karakterer i. Der skal bare være nok af dem til at kunne holde ud, de skal være tæt nok på nogle riddere og den potentielle toughness bonus kan afholde de fleste fra at løbe ind i dem.

3 – Små enheder af fx 6 KoTR er rigtig gode som flankerings enheder. De er tilpas små til at kunne manøvrer rundt og fx jage harpies og de er nok til at kunne slå mindre enheder(i dette spil en chariot, harpies og crossbowmen).

Steffen Jørgensen

d. 18. aug. 2014 kl. 08:43

Citat: Steven Poulsen

Du "misbruger" jo ret væk vores "Projekter" til alt muligt, fordi det er det eneste sted, hvor du kan uploade billeder (antager jeg).Korrekt Overvejede at lave et projekt kun til battlereports, så hver kamp kunne få hver sin opdatering.

Jeg tror forresten jeg har afholdt min fra battlereports, da jeg altid har problemer med at huske, hvad der er sket i de enkelte kampe.

Det kræver jo næsten at man tager noter(og en masse billeder undervejs), eller sætter sig sammen med sin modstander og skriver rapporten bagfter. Begge dele er lidt omstændigt og nok noget man lige skal forberede sig lidt på.
Redigeret d. 18. aug. 2014 kl. 09:09

Mads Andersen

d. 23. aug. 2014 kl. 22:29

Lækker battlefield! Også godt initiativ med en lille battlereport. Tillykke med din sejr Steffen. :) Og fedt med en helt malet hær på bordet Steven :)

Et forum afsnit til battlereports kunne være fedt, så kunne det være man ville få gjort det indimellem (jeg lover dog ikke noget!).

Brets opstilling.

DE opstilling

Brets tur 1:
Pegasus knights har overlevet tryl og shooting og fanger den flygtende lvl 4 tryller og hendes bodyguard.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?