Forside > Projekter > Victory or Death! - Stirland Empire
Brugere Log på
Høng-Crewet

Flagellanter og en troldmand

Mads Andersen

d. 27. Nov. 2012 kl. 13:44

Så fik jeg malet de sidste flagellanter, og her kommer billederne :) Jeg har ret travlt for tiden, så får ikke rigtigt malet derhjemme, men her i weekenden 24.-25. november havde Jens og jeg endnu maleweekend. Det er første gang jeg har taget billeder af mine figurer, så hvis de ikke er topkvalitet er det derfor. De er taget i køkkenet i Dinas nye lejlighed, med lysstofrør som eneste lyskilde, så lysets indfaldsvinkel var ikke til at eksperimentere med, men det er egentlig gået meget godt synes jeg :)
Det I kan se her, er 21 flagellanter og min troldmand. Det er desuden de første figurer i min empire hær, der har fået ordnet deres baser, og dermed de første 100% færdige tropper. Ham med ild i håret er min Prophet of Doom, og som I måske kan se, har han en jernkrone på hovedet ligesom Jens!

Steven Poulsen

d. 27. Nov. 2012 kl. 14:47

Slet ikke dårlige billeder omstændighederne taget i betragtning.

Fedt med nogle regimenter, og man kan jo se på de små formater af billederne, at især dine flagellanter kommer til at virke rigtig godt på spilbordet.

Jeg synes dog, at din troldman er lidt tam i forhold til, at han er en helt. Et problem jeg også selv har med den troldkvinde, jeg har malet.

Thumbs up til opdateringen! Glæder mig til vores to fuldt malede hære skal battle!

Mads Andersen

d. 27. Nov. 2012 kl. 17:03

Det glæder jeg mig også til! Og ja, jeg har sigtet efter at det skal se godt ud på afstand, og det synes jeg i hvert fald jeg har opnået.
Det er nok et problem jeg har med mine helte, at de generelt kommer til at ligne alle de menige tropper. Ved dog ikke helt hvordan jeg skal komme det til livs, uden at man bliver nødt til at tage en grif med (hvilket jeg ikke føler den store entusiasme for!). Jeg kan jo også altid prøve at pynte på dem senere. :)

Dennis Christensen

d. 27. Nov. 2012 kl. 18:27

Helt fine billeder.

Log på

Forbliv logged på: Log på
Glemt password?
Ny bruger?